• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En az bir defa kimyasal gebelik geçirenler

Pisik2521

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2020
558
En iyi cevaplar
1
192
18
35
Arkadaşlar 6 aylık evliyim.3.ayımda hamile olduğumu öğrendim inanamadım o kadar mutlu oldum ki tamam dedim anne oluyorum...Sadece bir gün sürdü ikinci değerimi göremeden adet kanamasıyla birilikte düşük yaptım😔inanılmaz üzüldüm ağladım.sonra hiç korunmadan 6.ayımda yanı bu ay yine idrarda silik sonrasinda kanda pozitif gördüm.ama bir yanım sevinemıyor yine mi kimyasal acaba diye.. ve ne yazık ki tıpki önce ki gibi adetim 2 gün geçmişken tekrar kanamam oldu ve bu sefer üzüntünün üzerine birde korku endişe eklendi..anne olamayacak mıyım? Sürekli bu şekilde mi olucak?cevabını bilmediğim bir çok soru:( sağlık personeliyim ve ilçedeyim çalışıyorum..maalesef ki iznim de yok etraflıca muayene de olamıyorum bu durumu yaşayanlar var ise neler yaptılar nasıl bir yok izlediler?bu konuda bildikleriniz paylaşırsanız çok sevinirim 🙏

Canım ben de 3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım 8 gün geçti ve adetle birlikte bitti.bu arada kanda da bakildi. Sonraki ay 4 gün kala.silik 2 gün kala hala silik çizgi ve gecikmenin 2. Günü adet oldum. En son aralık da yine silik çizgi gördüm Ikigun önce ve günüm de adet oldum bu arada dr gittim bir sorun görünmüyor. Ama muayene.oldum test falan yaptırmadım. Şuan bat 15 ocak ve ben hala korunmuuirum sadece ek.olarak günde bir kez ecopirin kan sulandırıcı kullanıyorum bu arada bir oglum var 6 yaşında ondan önce bir düşüğüm vardı oğluma hamile kaldığım da kan sulandirici vermişti dr . O sebepten dolayı pıhtılaşma.ihtimalini göz önüne alarak kullanıyorum gün de bir kez.

Canım ben de 3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım 8 gün geçti ve adetle birlikte bitti.bu arada kanda da bakildi. Sonraki ay 4 gün kala.silik 2 gün kala hala silik çizgi ve gecikmenin 2. Günü adet oldum. En son aralık da yine silik çizgi gördüm Ikigun önce ve günüm de adet oldum bu arada dr gittim bir sorun görünmüyor. Ama muayene.oldum test falan yaptırmadım. Şuan bat 15 ocak ve ben hala korunmuuirum sadece ek.olarak günde bir kez ecopirin kan sulandırıcı kullanıyorum bu arada bir oglum var 6 yaşında ondan önce bir düşüğüm vardı oğluma hamile kaldığım da kan sulandirici vermişti dr . O sebepten dolayı pıhtılaşma.ihtimalini göz önüne alarak kullanıyorum gün de bir kez.
Cevabın için çok teşekkür ederim canım ben doktora gittim östrojen hormonu çok düşük çıktı yumurta yaşlanmasıolabilir dedi amh istedi onu da yaptrcam ultrasonda yumurtalıklara bir sorun olmadığını söyledi. Temiz dedi ama işte östrojen çok çok düşük çıktı .

Arkadaşlar 6 aylık evliyim.3.ayımda hamile olduğumu öğrendim inanamadım o kadar mutlu oldum ki tamam dedim anne oluyorum...Sadece bir gün sürdü ikinci değerimi göremeden adet kanamasıyla birilikte düşük yaptım😔inanılmaz üzüldüm ağladım.sonra hiç korunmadan 6.ayımda yanı bu ay yine idrarda silik sonrasinda kanda pozitif gördüm.ama bir yanım sevinemıyor yine mi kimyasal acaba diye.. ve ne yazık ki tıpki önce ki gibi adetim 2 gün geçmişken tekrar kanamam oldu ve bu sefer üzüntünün üzerine birde korku endişe eklendi..anne olamayacak mıyım? Sürekli bu şekilde mi olucak?cevabını bilmediğim bir çok soru:KK43: sağlık personeliyim ve ilçedeyim çalışıyorum..maalesef ki iznim de yok etraflıca muayene de olamıyorum bu durumu yaşayanlar var ise neler yaptılar nasıl bir yok izlediler?bu konuda bildikleriniz paylaşırsanız çok sevinirim 🙏
Geçen haziranda bende de oldu. Adetim 16. Gün geldi ve Beta Hcg baya yüksek çıktı, bi ümitler, bi ümitlerrr..
Takip edelim bakalım giderek yükselecek mi yoksa düşecek mi diye
Sürekli kan tahlili yaptık 4-5 defa gün aşırı, giderek düştü ve bitti, kimyasalmış😞
Şuan hala deniyoruz ama hamilelik olamadı maalesef

Geçen haziranda bende de oldu. Adetim 16. Gün geldi ve Beta Hcg baya yüksek çıktı, bi ümitler, bi ümitlerrr..
Takip edelim bakalım giderek yükselecek mi yoksa düşecek mi diye
Sürekli kan tahlili yaptık 4-5 defa gün aşırı, giderek düştü ve bitti, kimyasalmış😞
Şuan hala deniyoruz ama hamilelik olamadı maalesef
İnşllah bir daha tekrarlanmaz canım sağlıklı bir gebelik geçirisin tahlil falan yaptın mı canım bazı hormonlardan kaynaklanıyor olabilir

Artık 6-7 aydır her adette yapılıyor tahliller
O zamandan beri 4 kez aşılama yapıldı sonuncusu bu aydı ve şuan adetliyim 😞
ÜZeiülme canını sıkma kısmet ne zaman gelecegını rabbim bilir.sen elinden geleni yapıyorsun tevekkül onun artık bebişin doğdugu zaman ne zaman sa o zaman kısmet olur inşllah en kısa zamanda nasıp olur🙏

Back
X