• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En arkadaki dişe dolgu sıkıntısı

minikbulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
596
232
73
Merhaba, 11 yaşındayken birkaç dişime dolgu yapılmıştı, 8 yıl aradan sonra bu yaz dolgularımı yeniletmeye başladım başka bir doktora ve bu süre zarfında oluşmuş ufak tefek çürüklere de dolgular yapıldı, bu cuma günü son dolgum olcak. üst çenede sol taraftaki 6 numaralı dişime yapılcak, doktora göre dolgu yapılması gereken tek diş bu kaldı ve o da halledilcek inşallah. ama 7 numaralara dokunulmadı, sağdakini ellemedi (cuma günü soldakini de ellemeyecek heralde, 6 numara için 'tek' bu kaldı dediğine göre). 11 yaşımdayken de dokunulmamış başka dişçi tarafından, o dişlerimde çürük var sağdakinde de soldakinde de, bu dişlerim niye adam yerine konulmuyor anlamadım, 20lik diş değil bide bunlar 7 numaralı diş, bir basamak yukarda kalıyor diğer dişlerin hizasına göre tarif edersek, anlamadım bir sakıncası mı var acaba? cuma günü bunu sormak istiyorum hatta zorla da yaptırmak istiyorum ama sabırsızlandım ve buraya konu açmak istedim, bilgisi olan arkadaşlar aydınlatın lütfen /:

Son düzenleme:
Eger o çürükleriniz dolguya gerek olmayacak kadar derin degilse, yani yüzeyselse doktorunuz disinizde gereksiz madde kaybi yaratmak istememis olabilir. Dislerinizin digerlerine gore yuksek kalmasiyla ilgili degildir.

Back