Saç Uzatma Yöntemleri En acilinden saç uzatma yöntemi :(

Canım ben kesinlikle şu kimyasal şampuanlardan kullanmıyorum artık. Isırganlı tresan şampuanı kullanıyorum, veya otacı farketmiyor. Ve krem kullanmıyorum. Daha çok yaşlandırıyor. Lavantayı da şu şekilde yapıyorum; 3 su bardağı suyu kaynatıyoruz ve kaynayınca bir yemek kaşığı kadar tepeleme değil ama lavanta koyuyoruz. Tatlı kaşığı da olabilir ama tepeleme olsun o. 5 dakika kadar da bu şekilde kısık ateşte kaynatıyoruz. Soğumaya bırakıyoruz daha doğrusu ılık olunca süzüp temiz saçımıza suyunu sürüyoruz. Yarım saat sonra da duruluyoruz canım. İki üç günde bir yap, daha sonra saç dökülmesi durunca haftada bire indir..
saol cnm ya hemen denicem..

Merhaba kızlar
Akşam saçlarımı boyattım.hazır gitmişken uçları süpürgeye dönen uçlarını kestiriyim dedim.ama oda ne bayagı kısaldı saçlarım :KK43: resmen depresyona girdim :KK43:
En hızlı etkili sac uzatma yontemlerinizi benimle paylasirmisiniz lutfen.
Simdiden tesekkur ederim

samsung'dan Kadınlar kulübü aracılıgıyla gönderilmiştir.
çamterabentin. kısacık saçlarım vardı ve asla uzatamazdım. çok faydasını gördüm. aktarlardan falan çok rahat bulabilirsin. çamterabentin yağı dersin. şampuanının içine koy. kokusu berbat ama olumlu sonuçlar alırsın :)

çamterabentin. kısacık saçlarım vardı ve asla uzatamazdım. çok faydasını gördüm. aktarlardan falan çok rahat bulabilirsin. çamterabentin yağı dersin. şampuanının içine koy. kokusu berbat ama olumlu sonuçlar alırsın :)

bende uzatmak istiyorum ama nasıl yaparım bulamadım şampuana doğum kontrol hapı kaydum kullanıyorum bayadır uzatmaya yardımcı olmadı ama dökülme problemine iyi geldi sen çam yağını nasıl kullanıyosun nekadar şanpuana nekadar koyuyosun?

bende uzatmak istiyorum ama nasıl yaparım bulamadım şampuana doğum kontrol hapı kaydum kullanıyorum bayadır uzatmaya yardımcı olmadı ama dökülme problemine iyi geldi sen çam yağını nasıl kullanıyosun nekadar şanpuana nekadar koyuyosun?
750 ml şampuana 2 kapak çam terabentin yağı koyuyorum. kokusu berbat ama çok iyi geldi bana :)

Back
X