Saç Uzatma Yöntemleri En acilinden saç uzatma yöntemi :(

mrv_090

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
123
40
43
Merhaba kızlar
Akşam saçlarımı boyattım.hazır gitmişken uçları süpürgeye dönen uçlarını kestiriyim dedim.ama oda ne bayagı kısaldı saçlarım :( resmen depresyona girdim :(
En hızlı etkili sac uzatma yontemlerinizi benimle paylasirmisiniz lutfen.
Simdiden tesekkur ederim

samsung'dan Kadınlar kulübü aracılıgıyla gönderilmiştir.

Bende uzatmak istiyorum saçlarımı ve defne garlı şampuanla yıkamaya başladım uzattığını söylüyolar bakalım görücez sonucu :44:

Ne zaman başladın peki kullanmaya?

Gorumcem soylemisti sampuanin icine dogum kontrol hapini (1kutu) iyice ezip dokuyormussun ben hic denemedim ama deneyebilirsin. Uzulme yeni kesilen sac daha cabuk uzar ben her 3-4 ayda bir sacimi kestirmek zorunda kaliyorum. Kisa oldugundan modeli bozuluyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insallah uzar cok kotu olmustu belki dedigin gibi daha cabuk uzar canım insallah

Gorumcem soylemisti sampuanin icine dogum kontrol hapini (1kutu) iyice ezip dokuyormussun ben hic denemedim ama deneyebilirsin. Uzulme yeni kesilen sac daha cabuk uzar ben her 3-4 ayda bir sacimi kestirmek zorunda kaliyorum. Kisa oldugundan modeli bozuluyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet bu yöntem etkili en azından bende etkili oldu, bir ay sonra bile herkes şaşırdı ne kadar çok uzamış saçın diye, ama ben artık kullanmayı kestim şampuan bile kullanmıyorum sadece suyla, iki haftada bir sabunla yıkıyorum, arkadaş böyle yaparak saçlarını güçlendirmiş sağlığına kavuşturmuş bakalım bende nasıl olucak

Peki dogum kontol hapini nasil bi sampuana katmaliyiz

Bende 750 ml şampuanın 4/1 ,ni boşalttım.
1 su bardağı ılık suyun 1 kutu dogum kontrol hapını un halıne getırerek çözelttim.
Daha sonra 5 adet bemiks ampulunu ekledım .
Karışımı şampuanın içerisine ekledim .
1 gün beklettikten sonra kullanmaya başladım .
Kedi kılına dönen saçlarımı sımdı tanıyamıyorum gürleşti. 5 cm uzadı .
Bende çok arastıran bir bayanım bu konuları . En etkılı yontem buydu.
Şimdi maske yapmaya başladım .

Bende 750 ml şampuanın 4/1 ,ni boşalttım.
1 su bardağı ılık suyun 1 kutu dogum kontrol hapını un halıne getırerek çözelttim.
Daha sonra 5 adet bemiks ampulunu ekledım .
Karışımı şampuanın içerisine ekledim .
1 gün beklettikten sonra kullanmaya başladım .
Kedi kılına dönen saçlarımı sımdı tanıyamıyorum gürleşti. 5 cm uzadı .
Bende çok arastıran bir bayanım bu konuları . En etkılı yontem buydu.
Şimdi maske yapmaya başladım .

ayni sekilde bende gurlestirmek istiyorum. peki ne kadar zamanda sonuc aldin?

Dogum kontrol hapini uygulayan arkadaslarim var ama ben hic kullanmadim. Nedeniyse kimyasal sonucta. Kullanan 2 arkadasimda ise yaradi. Memnunlar yani. Ama dun okulda bir arkadasimla konusurken bana TURP küründen bahsetti. Ve haftada 1,5 2 cm uzatiyor. Bu arkadas erkek okul acildiginda saclari kisacikti klasik erkek trasi :D ama suan bonus kafa. Bende yarin kullanmaya baslayacagim. Malzemeleri bulmak cok kolay 1 adet siyah turp 1 yumurta sarisi ve istege bagli olara 1 kasik zeytinyagi veya badem yagi. Yapilis daha basit turbu rendeliyoruz, 3-4 su bardagi suyun icine dokup kaynatiyoruz suyunu suzup iliklasinca yumurta sarisini icine dokuyoruz. Dilerseniz yaglardan birinide atabilirsiniz. Bu karisimi kokten uca tum saca uyguluyoruz. Durularken ilik su kullanin yumurta kafanizda pismesin :D bide 3 4 kere sampuanlayin kokuyor yoksa. Saglikli uzun saclarimiz olsun insallah :D

Nerdeyse herseyi denedimm ve en etkili yontemi lavanta da buldum. Muthis uzatiyor muthissss

şu an kafamda havuç kürü var
ayda 4 cm diyo...benim zaten aylık 2 cm uzuyor...ilk denemem...bakalım...

şu an saçımda badem yağı var 2 saattir,çamterebentinli şampuanla yıkayacağım .bir zamanlar hc kullanmıştım uzamaya etkisini tam anlamasamda önde dökülen saçlarımı çıkarmıştı

Turplu suyu ilk defa dun uygulayabildim, saclarim yumusacik oldu ve parlak saglikli gorunuyor suan omzumun biraz altinda, yarin ikinci defa kullanicam gittikce anlatirim

Evet lavanta hakkinda birazcik daha genis yazar misin o_Oo_O
3 su bardağı lavantayı kaynatın kaynattıktan sonra içine bir tatlı kaşığı lavanta atın demlenmesini bekleyin sonra ılınınca saçınıza sürün yarım saat bekleyin yıkayın ya da yıkamayın ben direk kurutuyorum kokusu rahatsız etmediği için. Biraz ilk uygulamalarda saç dökülmesi yapıyor yorgun ve ölü saçları temizlediği için.

Back
X