- 23 Eylül 2020
- 333
- 448
- 53
- 36
- Konu Sahibi whispersOFhope
Sevgili anneler, kızım 27 aylık. Artık emzirme sürecimizi sonlandırmamız gerektiğini düşünüyorum fakat kızım benimle aynı fikirde değil. Şu anda gece uyanması yok sadece öğlen uykuya geçerken ve gece uykuya geçerken emiyor. Öğlen memede uyuyakalırken gece biraz emip yatıyor. Ben de yanına uzanıyorum ve öyle uyuyor. Fakat memeyi bırakmayı teklif ettiğimde direk ağlıyor. Normalde iletişime çok açık, her şeyi konuşarak hallettiğim bir çocuk fakat bu konuda nasıp bir yol alacağımı bilemedim. Gerçekten çok hassas bir konuymuş. Onun istemediği bir zamanda, ikna olmadığı bir şekilde bırakmaya niyetim yok ama bunu nasıl yaparım bilemiyorum. Direk hadi bırakıyoruz demeye karar verdiğim anda da içimde bir suçluluk hissediyorum.
Bu anlamda sizlerin çocukta yara açmadan emmeyi bırakma ile ilgili izlediğiniz yöntemleri benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Özellikle kendi bırakan çocuklar varsa süreci detaylı öğrenmek beni çok mutlu edecektir. Tabii ki her çocuk farklı fakat bu anlamda bana ve diğer annelere de rehber olacaktır diye düşünüyorum.
Şimdiden paylaşımlarınız için teşekkürler.
Bu anlamda sizlerin çocukta yara açmadan emmeyi bırakma ile ilgili izlediğiniz yöntemleri benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Özellikle kendi bırakan çocuklar varsa süreci detaylı öğrenmek beni çok mutlu edecektir. Tabii ki her çocuk farklı fakat bu anlamda bana ve diğer annelere de rehber olacaktır diye düşünüyorum.
Şimdiden paylaşımlarınız için teşekkürler.