Bebek Beslenmesi Emzirmeyi bıraktırmak için ne yapmalıyım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

En etkili emzirmeyi bıraktırma yöntemi nedir

• Bırakıp gitmek

OY: 0 0,0%
  • Kendi aklım buna yetseydi emzirmeyi bırakırdım:)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    5

sushiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
242
2
96
44
İstanbul
Merhaba benim 20 aylık bir oğlum var ve kendisi tam anlamıyla bir meme bağımlısı. Bende onu emzirmeyi çok seven bir anneyim ama bu baglılık onun açısından bir sorun olur düşüncesiyle artık yavaş yavaş bıraktırmak istiyorum. Kahve sürdüm emdi, boyayla boyadım emdi:) Yeni önerilerinizi acilen bekliyorum.

merhaba,
öncelikle Allah sabır versin ben zorlanıyorum,inşallah sen yaşamassın.
benim kızım da temmuzda 2 yaşını dolduruyo. 2 aydır gündüzleri kestim
geceleri de sabaha kadar emmesinden yoruldum. bırakmaya karar verdim.ama çok ağlıyo
küsüyo yatağından kalkmayp yarım saat ağlıyo. gönlünü yapmak için ne yapacağımı şaşırıyorum.
geceleri yatağından kalkıp yanıma gelirdi. şimdidie gelio ama odanın içine girmiyo kapıda ağlıyo.
ben kendimi hazır hissettim bırakmaya karar verdim. ama çocuğun hazırl olma zamanı varsa bence araştır o zaman bırak.
bu arada diş macunu sürdüm hem görüntü hem tat olarak hoşlanmadı.bi daha yaklaşmadı.arada bi açıp bakıyo okadar.bide yazın bıraktırmak daha faydalı olur

herkese selam.benimde en cok dusunduren seylerden biri bu.ama benim kizim 17 aylik.biraz daha emziricem kismetse.meme emmeyi tabii ki cok seviyor ama bagimli degil cok sukur.gunduzleri maksimum 2 kere.geceleride 1 kere falan.bazi gecelerde direksiz uyuyor.gece 10da yatip sabah 8 de kalkiyor.sutten keserken fazla zorlanmiycagimi dusunuyorum,ama benim bildigim kadariyla bal surmek iyi gelirmis.birde doktor birakirken annenin mutlaka kararli olmasi gerekdigini.ne yaparsa yapsin ama vermesin.cunki eger 1 kere emdiyse sonra birakmasi daha zor oluyormus.hepimize kolay gelsin............

benim bebegim daha 10 aylik.. daha böyle bi konu aklimi hic mesgül etmemisti aslinda.. bi arkadasimin yöntemini anlatayim size belki yardimci olur.. gögüs ucuna yara bandi yapistirip aciyo yara oldu kizim falan diyerek bi hafta kadar oyaladi sonrada unuttu zaten.. elbette ilk günlerde biraz mizladi ama annesinin caninin yanmasi bebek icin daha önemliydi.. ama geceleri hala veriyo.. uykusunda anlamiyomus emdigini.. ama gunduz hic istemiyo verse bile almiyo memeyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…