Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
oglum 22 aylık iştahı cok az 14 kılo ama emmek ıstıyo süreklı etraftanda artık cocuk büyümüş sütün yaramaz diyolar sütten kesersen iştahı artar diyolar dogrumu sizce fikri olan varsa beklıyorum cevaplarınızı
Canım Bende Emzirmekten Kesmenin İştahı Açtığını Duydum Tam Bilemiyorum Ama Yapı İle Alakalı Olduğunu Düşünüyorum Birazda Benim Oğlum 14 Aylık (14 kg) Maşallah
Gündüz Çalıştığım İçin Geceleri Beni Emiyor Yemeğinide Çok Güzel Yiyor. Üstelik Günde Hemen Hemen (500 ml) İnek Sütü İçiyor Bende Obez Olmasından Korkuyorum Gerçi Doktor Normalinden 2 Kg Fazla Dedi Ama Yinede Tereddüt Ediyorum :2: İştah Şurubu Veya Balık Yağı Filan Denedin mi İştahının Açılması İçin
siznki kac aylık benım oglum ne bıberon ne bardak hıc bısey kullanmıyo o yuzden süt içemiyo ancak emıyo kısın kullandım balık yagı simdide marnys junor dıye bı iştah acıcı kullanıyorum ama onuda vermekte cok zorlanıyorum ne yapıcamı bılemıyorum acıkcası saolun
14 aylık yazmıssın pardon benımkıde o aylarda okadardı ama 1.5 yasından sonra iştahsızlık basladı boy uzadı zayıfladı sanırım bu yuzden stres yapıyorum bırazda
benim oğlumda 18 aylık ve iştahı az. 11 kilo. kahvaltı yapmaz, süt içmez, peynir yemez, yumurta yemez. yediği çorba makarna yoğurt.banada emmeyi bıraktır diyorlar ama emerek uyuyor nasıl bıraktırcam bilmiyorum.gecede 2-3 kere kalkıyoruz. çok zor oluyor.