- 3 Haziran 2018
- 905
- 927
- 23
- Konu Sahibi sedeflidondurma
Merhaba hanımlar. 22 aylık bir yavrum var.emzirmeyi konuşarak bırakmayı düşünüyordum ama dün artık sabrımın sonuna geldim galiba birkaç zamandır emzirmek çok zor geliyordu. 2 saat memede emip uyurdu kızım.Kabızlık ve yemek yememe sorunumuz da vardı. Doktorum çoktan bıraktırabilirsin demişti. Bıraktırınca her şey süper olacak rahatlıcam zannederken birden bir mutsuzluk geldi anlatamam. Zamanı geri alsam bırsktırmamış olmayı secerdim. Vicdan azabımı çekiyorum sucluluk mu hissediyorum? Bir de yalan söylüyorum birşeyler sürdüm meme uf olmuş filan diyorum. Moralim bozuk emmeyi sonlandırdım ama anne kız ilişkimize bu yansır mı sizce. Ne olur beni rahatlatıcak şeyler söyleyin. Dün gece çok zor geçti. Yarım saatte uyanıp meme diye ağladı. Ayağımda salladım. Avutmaya çalıştım. Hem fiziksel hem manevi çok yorucuydu. Deneyimli annelere sorum bu kaç gece daha sürer sizce? Ayağımda salladım. Ayakların da çok ağrıdı. Bana önerebileceğiniz avutma yöntemi var mı.Emerek uyuyan bir bebekti kuzum. Bir de dünden beri göğüslerimi boşaltmamıştım. Şimdi çok sızlama başladı biraz sağdım ne sıklıkla ne zamana kadar sağım yapayım. Mastit olmam inşallah tekrar.