- Konu Sahibi MAVXIX_LALE
arkadaşlar merhabaa.s.a.s..kızım 2 yaşını dolduracak nisanın 2 sinde.ve hala emziriyorum.ama artık bırakmak istiyorum.deneyimleri ve önerileri olanların tavsiyelrini bekliyorum:ecrin_bebek:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar merhabaa.s.a.s..kızım 2 yaşını dolduracak nisanın 2 sinde.ve hala emziriyorum.ama artık bırakmak istiyorum.deneyimleri ve önerileri olanların tavsiyelrini bekliyorum:ecrin_bebek:
benim kızıma denemediğim şey kalmadı acısından tutun ayakkabı boyasına kadar en son aktara gittim ve derdimi anlattım bana;taş gibi siyah kahve karışımı bişey verdi bunu ezin sürün bırakır dedi eve geldim bir güzel emzirdim sonra onu ezip göğüs ucuma srdüm inanın kokusundan bile çocuk mahvoldu ağzına almasıyla tkrmesi bir oldu :) ve birdahada emmedi
zaten oğlum acıyo bırak diyince bırakıyor...yazık kıyamam ben onu kandırmaya...güzelim ayakkabı boyası bence çok kötü....
yengem 22 aylık oğluna bi hafta önce bıraktırttı ve şekli şuydu...
GÖĞSÜNÜZE YARA BANDI YAPIŞTIRIN VE ACIYO DıYıN ÖLE BIRAKICAKTIR...
çünkü psikolojik bişey...
Arkadasim meme ucuna degilde ucuna yakin bolgelere wiks surmus kokusundan bir daha istememis
o yöntemi kullanmak istemiyorum tramvatik olabilir diye. ayrıca geceleri 6-7 kere emmeye kalkıyo nasıl bırakır ki hemen offf