emzirmeyi bırakma yöntemleri

MAVXIX_LALE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2008
9
0
86
45
İstanbul
arkadaşlar merhabaa.s.a.s..kızım 2 yaşını dolduracak nisanın 2 sinde.ve hala emziriyorum.ama artık bırakmak istiyorum.deneyimleri ve önerileri olanların tavsiyelrini bekliyorum:ecrin_bebek:

arkadaşlar merhabaa.s.a.s..kızım 2 yaşını dolduracak nisanın 2 sinde.ve hala emziriyorum.ama artık bırakmak istiyorum.deneyimleri ve önerileri olanların tavsiyelrini bekliyorum:ecrin_bebek:

merhaba canim ben kizimi emzirmeyi birakali 1 bucuk yil oldu.salca surdum uclarina 1 kez yetti.kizim bir defa acip emmek istedi bidahada istemedi.aksam yaptim ama o gece sabaha kadar agladi biberon istemedi sonra yorgunluktan uyudu.2.ve 3. gunde biraz zor gecti ama 4. gun hersey iyiydi,biberonla sut icmeye basladi.ama sakin unutma bir kac gun gogsundeki sutu kendin sag.orda kalinca cok agri oluyor.zaten sonra kendiliginden bitiyor.sana kolay gelsin canim.opuyorumnanaktan

benim kızıma denemediğim şey kalmadı acısından tutun ayakkabı boyasına kadar en son aktara gittim ve derdimi anlattım bana;taş gibi siyah kahve karışımı bişey verdi bunu ezin sürün bırakır dedi eve geldim bir güzel emzirdim sonra onu ezip göğüs ucuma srdüm inanın kokusundan bile çocuk mahvoldu ağzına almasıyla tkrmesi bir oldu :) ve birdahada emmedi

benim kızıma denemediğim şey kalmadı acısından tutun ayakkabı boyasına kadar en son aktara gittim ve derdimi anlattım bana;taş gibi siyah kahve karışımı bişey verdi bunu ezin sürün bırakır dedi eve geldim bir güzel emzirdim sonra onu ezip göğüs ucuma srdüm inanın kokusundan bile çocuk mahvoldu ağzına almasıyla tkrmesi bir oldu :) ve birdahada emmedi

Ayakkabı boyasımı? zehir kimyasal çocuk dilini değdirse tadına baksa bile ne büyük zarar bence daha zararsız yöntemler bulun

bilmiyorum canim benim kizim cok duskundu emmeye ama salcayi bir kez gordukten sonra acip bakmadi bile bidaha.ilk gun cok zorlandim ama sonra cabuk duzeldi.doktorda 3 gun sabret demisti zaten birakirken emzirmeyi.umarim arkadasimizda kolaylikla birakir.

güzelim ayakkabı boyası bence çok kötü....
yengem 22 aylık oğluna bi hafta önce bıraktırttı ve şekli şuydu...

GÖĞSÜNÜZE YARA BANDI YAPIŞTIRIN VE ACIYO DıYıN ÖLE BIRAKICAKTIR...

çünkü psikolojik bişey...

arkadaşlar kızım ayakkabı boyasını yedi demedim ki böyle tepki verdiniz..... kokusuna dayanamadı hangi anne çocuğuna ayakkabı boyasını yedirir ki?lütfen anlamak istediğiniz gibi anlamayın

Canım anlamak istediğimiz gibi anlamak cümlesi yanlış niye yanlış anlamak isteyelimki seni tanımıyoruz bile ayakkabı boyası sürdüm diyince çocukda memeyi o şekilde ağzına ya aldıysa diye düşündüm.

benim oğlumda 21 aylık ve bu ayın sonunda bırakmak istiyorum. doktor yavaş yavaş azaltarak bıraktır dedi. şimdilik gündüz emzirmiyorum. akşam uyumadan önce emip uyuyor ve gece boyunca emiyor. gündüz laf anlatmak kolay. oğlum akşam olunca uykumuz gelince meme var şimdi yok diyorum tamam anne diyor.ama gece uyku semesi laf anlatamıyorum. bişeyler sürmek de işime gelmiyor doğrusu.doktor da yanlış bi yöntem deyince iyice ortada kaldım. ne yapmalıyım??

20 aylık kızım cok düskun memeye nasıl bırakcamkı bu hafta bırakmayı dusunuyorum artık yardımcı olurmusunuz kızlar kımsed pek bısey yazmamıs ama tecrubelı olan arkadaslar beklıyorum yazılarınızı

yatmadan önce yoğurt yedirmeyi deneyin, sonrada emziği verin ağzına, sızıp kalıyor valla bizimki... en azından uyumadan önce geceleri meme almıyor...

:enbuyukkk:internetten bir konu arıyorum karşım akadınlar kulübü çıkıyor:):enbuyukkk:

kızlar benim derdim de aynı ,oğlum 19 aylık ve gelecek ay itibariyle bebeğimi sütten kesmek istiyorum aslında 24 aya kadar emzirmeye niyetim vardı ama geceleri aynı yatakta yatma alışkanlığımız bana bu kararı aldırdı. belim ağrıdığı için çocuğu yanıma alıp emzirdim ve yanıma yatmaya alıştı sıpa. tecrübelerinizi paylaşmaya devam ederseniz sevinirim.

güzelim ayakkabı boyası bence çok kötü....
yengem 22 aylık oğluna bi hafta önce bıraktırttı ve şekli şuydu...

GÖĞSÜNÜZE YARA BANDI YAPIŞTIRIN VE ACIYO DıYıN ÖLE BIRAKICAKTIR...

çünkü psikolojik bişey...
zaten oğlum acıyo bırak diyince bırakıyor...yazık kıyamam ben onu kandırmaya...
çocuğun ilk ifade ettiği duygusu da 'acıyooooo'... kimden öğrendi tabi ki annesinden. işine gelmeyen herşeya acıyoooooo diye bağırıyoakannehir. üstü ıslansa rahatsızlığını acıyo diye ifade ediyorum acaba diyorum çok mu fazla acıyor dedim ben bu oğlana

benımde oglum 15 aylık ve hamileyim
bıraktırmak zorundayım artık
ben bıraktırmaya azaltmaya calıstıkca o dahada yapıştı
kopmak ıstemıo şımdı bıde ıkısını bırden actırmak ıstıyo
her yerde saldırmaya basladı
yavas yavas bıraktıramıcam galıba
lutfen bıraktırmayı başaranlar deneyımlerını yazmaya devam edebılırmı
:46:

kızım 15 aylık ve iyice memeye düştü her 10 dakikada bir meme meme diye ağlıyor ve bu beni çok yoruyor vermediğim zaman da deli gibi ağlıyor emerek de uyutuyorum artık bırakmak istiyorum ne yağacağımı bilmiyorum yardım edin lütfennnnnnnnnn

o yöntemi kullanmak istemiyorum tramvatik olabilir diye. ayrıca geceleri 6-7 kere emmeye kalkıyo nasıl bırakır ki hemen offf

15 aylik bebek icin slkca kalkiyor cnm.
Ablamin kizoda iki saatte bir kalkiyordu
Emmeyi birakti ablam uyku yuzu gordu
B
Aslinda aclik degilde bir aliskanlik
Ablam.oncelikle.ginduz azaltti istediginde eline cubuo kraker yaa sevdivi seyler verdi
Yegenim bali.hic sevmezdi strec film.uzerine bal surdu bir iki gece agladi sonra birakti

Wiks ne yonce teamvatik.olabilir bir sekilde sogumasi lazim

Ben calistigim icin 6 aydan sonra yavas yavas seyreklestirerek verdim.gece de biberona basladik gunde 1 defa verdim bir muddet sonra kestim sormadi bile ..ikisindede aynisini yaptim :)

Benim oglumda 17aylik artik bir ay sonra biraktiricam bende aliskanliktan cok kalkiyo geceleri ve beraber yatiyoruz gunduzde sadece uykudan uyandiginda emiyo ozellikle geceleri onemli zaten bunuda azaltmanin yolu varmi bilmiyorum ben direk kesicem sanirim neyseki sut iciyo sut yada su iciririm meme artik yok diye anlatirim buyuk ihtimal ben boyle yapicam yaptigim zamanda sonucu buraya yazarim nasil olucak bakalim.

Back