• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirmeye devam etmeli miyim

Tebrik ederim sizi bebeğim 2 aylık ve ben o büyüse dahi 2. çocuk hayali kuramıyorum. Bu devirde cesaret işi gibi geliyor. Ama kendinize güveniyorsunuz ne güzel. Başarırsınız da. Güle güle büyüttün yavrularınızı🙏

bak googleda ingilizce hamileyken emzirme diye yazinca tercume ettigim yazi cikiyor.

"Genellikle hamileyken emzirmek güvenlidir. Sütünüzde eser miktarda gebelik hormonu bulunabilse de, bunlar anne sütü beslenen çocuğunuz için zararlı değildir. Ek olarak, bir emzirme seansı sırasında oksitosin küçük miktarlarda salınır, bu nedenle erken doğumu baslatmak için yeterli değildir."

sakin birakma emzirmeyi, en azindan yasina kadar emzir çocuğu.

Yaa cok sagol canım bu yazı bana cok ıyı geldi bırz cesaretlendim umarım doktorum da bu konuda bilgilendirir beni

Tebrik ederim sizi bebeğim 2 aylık ve ben o büyüse dahi 2. çocuk hayali kuramıyorum. Bu devirde cesaret işi gibi geliyor. Ama kendinize güveniyorsunuz ne güzel. Başarırsınız da. Güle güle büyüttün yavrularınızı🙏
Allah razı olsun hakkınızda hayırlısı neyse o olsun

Olumsuz yorumlara öncelikle kulaklarınızı tıkayın. Bebişlerinize siz bakıcazsınız siz onların annesisiniz ve sizden daha çok kimse düşünemez onları.. Bahsedildiği kadarda zor değil. Yeterki sağlık olsun. Gerekli takviyelerle kendinide güçlendirirsen bünyen düşmezse hamilelik boyunca ve sonrasında da emzirebilirsin.

Back