Emzirmeye devam edebilir miyim?

dlrfn

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
155
82
30
Arkadaşlar merhaba
4 ayını doldurmak üzere olan bebeğim var sütüm 40. Gün tamamen kesildi pompa aldım onunla da gelmedi zaten az geliyordu basından beri doyasıya hiç emmedi bebeğim dışarıdan devam sütü de veriyorduk doğduğundan beri. Kırkıncı günden sonra sütüm kesilince hiç emzirmedim dün farkettim ki göğsümü sıkınca birkaç damla süt geldi bunu nasıl çoğaltabilirim emzirmeye devam edebilir miyim birde geçen haftaya kadar doğum kontrol hapı kullandım emzirmeyi denesem şuan bir zararı olur mu yardımcı olursanız çok sevinirim

Deneyebilirsin canim. Pompanin gucuyle bebegin emme gucu farkli. Bebek daha kuvvetli emer. Emdikce damarlar sut dolar. Aynı sorunları bende yaşadım canım. Ben 7 aya kadar mama verdim. 7 aydan sonra içmedi mamayı şimdi 14 aylik paket süt iciyor.

1,5 ay doğum kontrol hapı kullandım bir haftadır kullanmıyorum bi zararı olur mu acaba

Emzirirken kullanılabilen haplar var. Doktorum önermişti gerçi kullanmamıştım sütü bir miktar azaltıyor dediği için. Yine de doktora sormak lazım. Bebeğin emmesi sütü cogaltacaktir. Pes etmeden olabildiğince emzirmeye çalışın.

Doğum kontrol hapını bilmiyorum doktorunuza sorabilirsiniz ama sutunuzu arttirabilirsiniz. Bebek emmese bile 2 saatte bir 20 dakika elektrikli pompyla sagabilirsiniz. Bira mayasi ciddi anlamda sütü arttırıyor. Anne cayi+bira mayasi ve düzenli sagimla artar.

Merhaba benim de bebeğim 4 aylık sadece bir ay zorla emdi sütüm gelmedi biberona alıştı ara ara denedim ama süt gelmediği için sürekli ağladı şimdilerde yine deniyorum dişleri kaşınıyor diş kaşıyıcisi gibi kullansa da biraz memede duruyor ben de sütümun bol olduğunu düşünüyorum psikoloji cok önemliymiş böyle düşünerek arttiracagim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…