• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Emzirmenin Yanında Takviye Olarak Mama Veren Anneler Bakar mısınız

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ertug cum anladıgım kadarı ıle pompa ıle sut sgamak konusnda bayagı deneyım sahıbı oldun sen
ben de mendela nın pompasını aldım bugun baslayacagım
gunde kac kere sagmak gerekıyor ? hem sagıp hem kızım emerse emdırecek mıyım ? bana bır yardım eder mıısn lutfen..
sutum az umarım sagmak cogaltır

canım sızladı zaman sag yada gögsün doldugu zaman.emzir arkasından sag kalan sütü çek iyice sınır yok güzelim ama ilk sıralar fazla zorlama gerçi gögsün alışana kadar biraz zorlanıcan ama sakın bırakma sagmayı ilk sıralar aglayarak sagıyordum ama inat ettim bırakmadım oğlum için dayanmalıyım dedim hep yoksa bırakacaktım valla.ben iyice alıştım bi taraftan ertuğ emiyo bi tarafan pompa emiyo yani sagda ertuğ emiyosa soldanda pompa emiyo iyice profosyonel oldum valla.canım bide loğusa şerbeti al aktardan onuda iç bak nasıl çogalıyo benimkide 25 ml.ama şimdi 125 ml.çıkıyo tek gögsümden birinden ise 100 çıkıyo birinden daha fazla süt çıkıyo.bol sütün olsun canım

kızlar bişey sorcam... kızım emiyor ve emdikten sonra ağlamıyor.. sütüm yetiyor demek dimi??
bide dr. demişti 2 saatte bezi ağırsa sütün yetiyordur. bezide ağır.kilosuda 2700 doğdu. tam 2 aylık 4800. süt yarıyodur dimi? mamaya gerek yok sanırım..

:emir_bebek:öznurcum bencede sütün yetiyor gerek yok mamaya yetip yetmediğii bezin ıslak olması birde kilosundan belli eder zaten cnm allah bağışlasın

ayyy çok mutlu oldum kızlar.. sütüm yettiği sürece mama vermek istemiyorum. mama gereksiz kilo yapıyor hamlaştırıyor diye duydum. ama gerek kalırsa mecburen bende kullanırım. ama gerek yok sanırım. Allah sizinde çocuklarınızı bağışlasın. koklayın onları benim için

benim bebişim çok küçük yani zayıf bi bebek mama da veriyorum ama kilo almıyı 2,350 doğduşimdi 4,250oldu 2 ayımızda bitti dr bebelac önerdi ama kilo almıyo çok üzülüyorummm

canımbenim aptamil 1 kullan bak benim doktorum gerçekten ankaranın hatrı sayılır doktorlarından kesinlikle anne sütüne tek takviye diyebilirim diyor.benim suyum 2840doğmuştu 48 cm 1 yalıkken giitk 4 kg 56 cm olmuş 2 aylıkken gittik 5750kg 59 cm olmuş canım darısı sana ama anne sütü en iyisi yoksa takviye ben aptamili öneririm sana:ecrin_bebek:

merb. kızlar
bızde artık mama takvıye deegıl kendı oldu..kızıma fazlasut cıkartamıyorum yaaa
gunıcınde hep mamadayız..
sadece mama verenınız var ıse mamayı kac olcek verıyorlar ogrenmek ısterım zıra benım kız 2,bucuk aylık ve halen 4 olcek ıcebılıyor .. mamanın uzerınde yazdıgına gore daha fazla alması gerekıyor ama ıcemıyor fazlasını...

merb. kızlar
bızde artık mama takvıye deegıl kendı oldu..kızıma fazlasut cıkartamıyorum yaaa
gunıcınde hep mamadayız..
sadece mama verenınız var ıse mamayı kac olcek verıyorlar ogrenmek ısterım zıra benım kız 2,bucuk aylık ve halen 4 olcek ıcebılıyor .. mamanın uzerınde yazdıgına gore daha fazla alması gerekıyor ama ıcemıyor fazlasını...

mamada 5 ölçek yzaıyor ama bence aç olsa daha fazlasını ister kafana takma aç bebek uyumaz ağlar böle bi sorunun yoksa kafana takma bi de mamyı 4.5 saat aryla verecekmişsin haberin olsun:ecrin_bebek:

kızlar arı mama hakkında bilgisi olan varmı.çok ucuz bi mama 1,5 ytl ama çok iyi olduğunu söylüyolar.siz duydunuzmu hiç

benim oğlum 5 aylık oldu ama hala çok huzursuz hatıyor hiç bi uyku düzeni yok doktora götürüyorum gayet sağlıklı bi bebek diyolar ek gıdalarda verdiğim için açta değil gazınıda çıkarıyor ama gece 10 dakkada bir uyanıyor gözleri kapalı ağlıyor ağzına meme verdiğim gibi yatıyor hiç emmeden aç olmadığındanda eminim ama niye böyle yapıyor hiç anlamıyorum sizce niye olabilir bi fikriniz varmı

Back