• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Emzirmek beni bitirdi resmen

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Allah allah sütünüz olmasa o kadar şişip ağrı yapmaz, 6 ayda normal rayına oturmuştu benim göğüs yaralarım vs geçmişti. Emzirme danışmanları yardımcı olur umarım. Facebookta Emzirme Sanatı diye bir sayfa var oraya da yazın bence, aynı sorunu yaşamış birileri mutlaka vardır çok geçmiş olsun
Bakayım hemen tesekkür ederim sagolun ilgilendiginiz için

Aynı senin gibiydim belki faydası dokunur diye yazıyorum garmastan pomad denedin mi bilmiyorum ama Bi dene diye burda yazdılar bana gittim aldım şükürler olsun geçti benimkiler. 2 aylığız bizde daha.
Baktim simdi bu krem gogus catlagı icinmis benim hic catlagım yarigim yok sadece tikaniklik var goguslerimde elime beze gibi sislikler geliyor

Baktim simdi bu krem gogus catlagı icinmis benim hic catlagım yarigim yok sadece tikaniklik var goguslerimde elime beze gibi sislikler geliyor
O bezeler bende de oluyor. Masaj yapıyorum tekrar oluşuyor. Ama hep masaj yap yoksa buyur o bezeler.. Allah yardımcımız olsun..

Back