emzirmeden önce mi sonra mı meme büyütme ameliyatı olmalıyım?Bakabilir misiniz lütfen?

Hayall91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2019
31
4
33
merhaba arkadaşlar.28 yaşında ve bekarım.Gögüslerim 75 dolguluyu bile doldurmuyor.Bu nedenle bu ameliyatı olmak istiyorum.Ancak etrafımdakiler emzirme döneminden sonra olmam gerektiğini, çünkü ilerde emzirdikten sonra bozulmalar, deformasyonlar olabileceğini söyledi.Bu konuda kafam çok karışık.Benim gibi bekarken yaptırıp daha sonra emzirme dönemini yaşayan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa çok mutlu olurum.Teşekkürler şimdiden.

merhaba arkadaşlar.28 yaşında ve bekarım.Gögüslerim 75 dolguluyu bile doldurmuyor.Bu nedenle bu ameliyatı olmak istiyorum.Ancak etrafımdakiler emzirme döneminden sonra olmam gerektiğini, çünkü ilerde emzirdikten sonra bozulmalar, deformasyonlar olabileceğini söyledi.Bu konuda kafam çok karışık.Benim gibi bekarken yaptırıp daha sonra emzirme dönemini yaşayan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa çok mutlu olurum.Teşekkürler şimdiden.

Denemiş ve sorun yaşamış biri olarak emzirme ve doğum işleriniz bitince olmanızı tavsiye ediyorum. Benim emzirene kadar sorun yoktu ama emzirme dönemi bittikten sonra yırtılma yaşadım. Mantor marka protezi en pahalı hastanelerden birinde yaptırmıştım. Buna rağmen sorun yaşadım.

Bu hafta birkaç doktorla daha görüşeceğim. Protezlerimin acilen çıkarılması gerekiyor. Daha önce 34 beden ve hiç memesi olmayan biri olarak protez takılmıştı. yaşadığım sorun nedeniyle bir de dikleştirme yaptırmak zorundayım.
yani gereksiz yere ameliyat olmam gerekiyor.

Ömür boyu garanti dendi ama ne yazık ki 10 yıl geçti üzerinden. Hiçbir doktor ya da protez üreten firma da bu sorunların arkasında durmuyor zaten. Protezin en pahalısı 4.500 TL falan asıl sorun dikleştirme ameliyatı olma sorunu oluyor.

Yani tavsiye etmem.

Çok teşekkür ederim inanın bu yorum benim için çok önemliydi.Zaten maddi olarak çok rahat bir durumda değilim şu an ama olmayı çok istiyordum.Emzirmeden önce sadece protez mi oldunuz galiba dikleştirme yapılmadı öncesind3 ?

Çok teşekkür ederim inanın bu yorum benim için çok önemliydi.Zaten maddi olarak çok rahat bir durumda değilim şu an ama olmayı çok istiyordum.Emzirmeden önce sadece protez mi oldunuz galiba dikleştirme yapılmadı öncesind3 ?

evet zaten hiç memem yoktu. hiçbir sütyenin içini dolduramıyordum. memede kist de olunca kitle alındı. zaten kompeksliydim silikon da taktırdım. memnun kaldım gerçekten ama sonucun bu olacağını tahmin etmiyordum. en güzel emzirmeden sonra yaptırmanız.

evet zaten hiç memem yoktu. hiçbir sütyenin içini dolduramıyordum. memede kist de olunca kitle alındı. zaten kompeksliydim silikon da taktırdım. memnun kaldım gerçekten ama sonucun bu olacağını tahmin etmiyordum. en güzel emzirmeden sonra yaptırmanız.
teşekkürler çok geçmiş olsun

X