• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emzirme

metaze

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
5
0
6
34
Ankara
arkadaşlar oğlum 4 aylık ve ne zaman emzirme istesem kucağımda ağlamaya başlıyor. büyük oğlumda tam bu ayında emmeyi bırakmıştı. başına gelen ve emmeyi bırakmayan bebeği olan varmı

Benim süt oğlum 5 aylık o da emerken kavga ediyor çoğu zaman. erkek çocuklarının bir çoğunda görülüyor bu sorun ama sen pes etme tatlım verebildiğin kadar anne sütü ver oluşuna. peki biberon denedin mi?hiç..onla beslenirken de aynı problemi yaşıyor mu??

canım suyu biberonla veriyorum bir sıkıntı yok onun dışında biberonla hiç birşey vermedim hatta emzik bile almıyor. umarım bırakmaz büyük oğlumda ne yaptıysam tekrar emmedi. bari küçük emer dedim bu sıpada böyle yaptı. umarım bırakmaz . uyku sersemi güzel emiyor. ama uyanıkken öldürsen emmiyor.kendini kucağımdan atmaya çalışıyor.

canım suyu biberonla veriyorum bir sıkıntı yok onun dışında biberonla hiç birşey vermedim hatta emzik bile almıyor. umarım bırakmaz büyük oğlumda ne yaptıysam tekrar emmedi. bari küçük emer dedim bu sıpada böyle yaptı. umarım bırakmaz . uyku sersemi güzel emiyor. ama uyanıkken öldürsen emmiyor.kendini kucağımdan atmaya çalışıyor.

Benim oğlum da aynıydı. Sırf emmeyi bırakmasın diye bir sene boyunca hep ya uykuya dalarken ya da uyanırken emzirdim. 1 yaşından sonra artık hiçbir şekilde emmedi. Buna da şükür

kızlar cevapladığınız için çok teşekkür ederim. umarım bırakmaz. bende uyku sersemi emzire biliyorum sadece. suyu da bir komşum verdi öyle başladık. bakalım inşaallah bırakmaz.

Canm bu aylarda benm oğluşumda başladı emmek istememeye. Gazdan kaynaklanıyor saat aralığın olsun verirken . Benimki de çıldırtıyordu beni öyle yapınca ben dikkatini çekecek şeyler yapıyordum kesinlikle çok işe yarıyor . Şebek oldum boynuma ağrılar girdi ama emdi çok şükür yavaş yavaş atlatrsın canm. Ben emzirirken dikkati benm yönde olması için tlfndan video müzik vs açıyordum ve boynumla tutuyordum çok zordu yutkunamıyordum ama zorla ha dikkat et kafasına falan düşürme sakın eşin yada biri varsa arkana geçip o tutsun canm bi dene sendede işe yarar umarım. En önemliside süt içirirken bir yandanda belini yukardan aşağı okşa 5 . Ayda emzirirken çok rahatkatcak onu gazı olduğu zaman

Back