Diyorum ki uyanmazsa ben 3 saat sonra uyandırayım hani iki saatte uykusunu bölünce üzülüyorum ama onun için en azından bugünden sonra 3 saate alarm kurayım birde göbeğindeki kan kurumuş en son giydirdiğim zıbın temiz duruyor sizce yıkamalı mıyım bebeğimi? Nasıl yıkamam gerekirYenidoğan bebek 6 saat nasıl bekleyebilir? Gerçekten bunu söylediğinde ciddi miydi? Bir daha o kişiden bilgi almayın derim. 3 saati geçtiğinde açlık ağlaması olur bu sefer ağlamaktan tutmaz memeyi
Benim bebeğimde de kanama oldu göbeğinde doktora götürdük batikonla temizleyin sorun olmaz 1 haftaya normale döner olmazsa getirirsin demişti. 3 veya 4. Gün sonunda geçti.
Doktor her gittiğimde farklı oluyor da ilk defa böyle bi doktora denk geldim bende artık 3 saate alarm kurayım diyorumŞimdi bişey derdim ama demicem. Oruç mu tutturuyormuş bebeğe. 6 saat ne ya. Bir buçuk ay küvözde kaldı bebeğim. Orda da 2 saatte bir besleniyordu. Taburcu olduktan sonra da öyle dedi doktorumuz. 2 saatte 1 besleyin uyuyorsa 3 saati geçmesin dedi. Bence hiç ciddiye almayın acilen doktorunuzu değiştirin
Bencede6 saat aç bırakabilirsin diyen doktordan koşarak uzaklaş
Bizimki biraz uykucu bıraksam 4 saat falan uyuyor bazen 3 saatte bazen bi saatte uyanıyor ama gece düzenli olmaya çalışıyorum susuz kalmasın diye sizce artık 3 saatte bir mi emzireyim uyandırıp6 saat derken
Ben bile 6 saat ac kalamiyorum
10bucuk aylik bebem var o nezaman isterse emziriyorum aynen robotmu bu 2 saatte bi verim
Cani ister 3 saati bulur cani ister 1bucuk saati bulur
Diger 2 cocugumuda 22 ay boyle emzirdim
Ilk ay uykucu olmasi normal bende 2 saate bi alarm kurmustumBencede
Bizimki biraz uykucu bıraksam 4 saat falan uyuyor bazen 3 saatte bazen bi saatte uyanıyor ama gece düzenli olmaya çalışıyorum susuz kalmasın diye sizce artık 3 saatte bir mi emzireyim uyandırıp