emzirme

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
371
Puanlar
323
Yer
Almanya
mrba,

1 ay once dogum yaptim. sag gogusumle cok sorunlar yasiyorum. dolunca baya sisiyor ve cikintilar olusuyor. Ve emzirmeyi birakmak istiyorum. Gecen hafta antibiyotik aldim kizariklik agri var diye. Sut kesilmesi icin nasil birakabilirim en dogrusu? lutfen yardim

Şişmesi normal şu an. Biraz zaman geçsin süt gene olacak ama o şişkinlik olmayacak kuzum… o memeyi bitittirmedeb öbür memeye geçme. Komple bitirsin ki sana ağrı yapmasın

Göğüs dolunca damar yapısına göre çıkıntı olusuyordur muhtemelen yine de bir doktora hatta sağlık ocağındaki ebeye sorabilirsiniz. Benim anlamadığım emzirmeyi neden bırakmak istiyorsunuz? İnsanlar kesilen, azalan sütü geri getirmek için neler neler deniyor,sizin varken kesilsin istemeniz neden? Üstelik daha bebeğiniz çok çok küçük.

3 hafta oldu dogum yapali, gogusum sut dolunca cikintilar oluyor normalmi acaba
Çok normal canım benim. Emziren her anne olarak bu süreci yaşadık. Ama emin ol acıması, şişmesi, bazen birinin daha büyük, birinin daha küçük durması vs hepsi çok normal… biraz sabret. Geçecek. O zaman çok basit bir olay haline gelecek emzirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…