Emzirme ve Uyku Sorunu..

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam kizlar..

Benim bebegim suan 1 bucuk aylik oldu henüz 2 aylik bile degil..

Emziriyorum Emzirirken beni yitiyor agliyor Süreklide emmek istiyor ama emerken agliyor gazi olmasada yapiyor bunu..
Memeden ayrilmakta istemiyor..

Eskiden Sütüm dolar tasardi artik dolup tasmiyor sürekli emmek istiyor ama hep sonunda cok agliyor zorla susturuyorum omuzuma aliyorum uyuyo uykuya dalinca yatagina yatiriyorum bazen uyuyo bazen uyumuyor..

Sizce ne yapmam gerekyor hem emzirirken hemde uyuturken uyurken sorun yasiyorum :S(

ay canım benim çokk geçmiş olsun.ne zordur şimdi o Allahım acil şifalar versin yavruna.benim basıma hiç öyle bişey gelmedi pek bi bilgim yok ama sen mutlaka bi doktora sor ne olur ne olmaz benimki emmediğinde ağlardı memeyi tıkadıgımda susardı kuzum

benim de başlarda memede ağlıyordu.ben de sütüm yetmiyor diye düşünüyordum.bunun iki sebebi varmış birincisi bebeğin gazı olabilir.ağlarsa omzuna alıp gazını çıkarmayı dene.gazı çıkınca sorunsuz emiyorsa gazdandır ya da gazını çıkarırken omzundayken aranmaya devam ediyorsa muhtemelen açtır.sütün az geldiğinden ağlıyor olabilir.

bir de 1,5 aylık gibi bebekler büyüme atağında oluyor.sürekli emmek istiyor.e tabi memede de süt kalmıyor.geçici bir süre 2 ayın sonunda düzelir merak etme.benim 2.ayın sonunda düzeldi.

Evet cnm gazdanmis dün zorla cikardik gazini hanimefendinin :))

SAGOLUN KİZLAR BU ARADA :)

Merhaba,hayırlı olsun.Doğumdan sonra yaşanılan olaylardan birini yaşıyorsunuz şuanda.Bunların hepsi normal ve olmasıda gerekiyor.Çalışan anneler genellikle uyku sorunu yaşıyor ve bunu bende çok fazla yaşıyorum .Bugün mesela telefon çalmasına rağmen kapatmışım ve tekrar uyumuşum neden,çünkü kızım gece uyumadı.17 aylık ve hala emziriyorum.Sitres ve uykusuzluk sütün gitmesi için bir neden.Siz ne kadar sitres yaparsanız sütünüzün azaldığını görürsünüz.Düşünmeyin.Bolbol yeşillik yiyin,su için.Bebeğinizin uyku problemi içinde blogumuzdaki yazıyı inceleyebilirsiniz.

Siz yavrunuzu kucaklayın,sakın sitrese girmeyin,sabırlı olun.Sıkıntı çekersenizde mama verin ben kızıma vermiştim.Kendiniz için bunu yapmak zorundasınız diye düşünüyorum,bu benim fikrim tabiki.Eğer sütünüz yetmiyorsa,çocuğunuzda devamlı ağlıyorsa doktorunuza danışıp devam sütünden verin.En güzel anlar bu aylar,onu uyurken seyredin,keyfini çıkarın derim :)

Sevgiler burcu

Cok tsk ederm ALLAH razi olsun hem moral hemde dsüncelernizi paylastnz.. sagolun dedklernzi uygulayacagm icim briazda olsa rahatladi demekki sadeece bende olmuyormus :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…