• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzırme ve kılo hakkında yardım lutfen !!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi yego
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yego

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
63
0
86
Almanya
A RKADASLAR BEBEGIM 5;5 AYLIK OLDU sadece sabahlari emziriyorum oglen ek gidalardan veriyorum her gun farkli bir besin aksamlarida mama veriyorum guzelce yiyor benim sorum bu arada biraz diyet yapiyorum diyet yapmak sutume etki edermi gouslerim diyet yapmama ragmen sutle dolu acaba bu sut bayatlarmi ?? simdiden tesekkurler

süt bayatlar mı sorusu herhalde büyüklerinizden duyduğunuz bir şey. sütün bayatlaması tamamen saçmalıktır göğsünüz sütle doluysa siz şanslı annelerdensiniz. çocuğunuz maşallah her şeyi yiyor, ek gıdalara da geçmişsiniz bundan güzeli olamaz. ne mutlu size. lütfen etrafa kulaklarınızı kapatın. rejim de yapabilirsiniz elbette zaten 6. aydan sonra süte eskisi kadar ihtiyacı olmayacak.

Canım sütün varsa neden ek gıdalara geçtinki 6 ay anne sütü verseydin, Benimde sütüm çok 6 ay sadece anne sütü verdim hiç mama vermedim, sen neden mama veriyorsunki.

cunku doktorum demisti yavas yavas ek gidalara baslayalim diye bende hazir hipp urunlerinden alip veriyorum bakalim hayirlisi

bence de sütün çoksa eğer geceleri falan emzir bencede. ne kadar çok anne sütü alırsa iyidir. yada yine sadece sabahları vermek istiyorsan da gün içinde sağıp sütünü buzlukta sakla bence. sütün azaldıkça oradan verirsin. sağki tekrar üretilsin süt. sağmadıkça ve emzirmedikçe sütün azalır.

A RKADASLAR BEBEGIM 5;5 AYLIK OLDU sadece sabahlari emziriyorum oglen ek gidalardan veriyorum her gun farkli bir besin aksamlarida mama veriyorum guzelce yiyor benim sorum bu arada biraz diyet yapiyorum diyet yapmak sutume etki edermi gouslerim diyet yapmama ragmen sutle dolu acaba bu sut bayatlarmi ?? simdiden tesekkurler

sütün çoksa niye mama veriyosun ki arkadaşım? bol bol emzir anne sütünün yerini hiç bişey tutmaz. benim kızım 9 aylık emmesinde hiç azalma olması. eğer emzirmezsen sütün azalabilir. doktor ek gıdaya başala derken öğün olarak ver dememiştir. herşeyden yavaş yavaş tattır. mama yerine de emzir.

bence hazır gıdalara geçmek için o kadar acele etmemeliydi doktorun....
bebeğin ne zaman meme isterse ver canım doya doya emsin...
nasılsa bir gün elbet geçiyorlar hazır gıdayaguclubacismile:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Back