Bebek İkinci El emzirme sütyeninden hamile giyimine süt pompasından göğüs pedine kadar her şey burada

susamlisimit

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
427
69
38
emzirme sütyeni chezmam marka pembe ve lila olarak iki renk internetten sipariş verdiğimden pembe hiç olmadı giymedim lilayı sadece 1 hafta kullandım
hamile pantolonu ve bluzları
hiç kullanılmamıs chicco süt pompası
60 lı göğüs pedi ( birazı kullanıldı)
ve daha bir cok şey elimde mevcut uygun fiyata vereceğim buyrun bayanlar

anne bakım cantası kraft elimde mevcut isteyenler iletişime gecebilir

Ürünlerinin resmi varmı canım.. Yada arkadasın dedıgı gıbı model ve fıyat soylersen daha ılgı ceker sanırım..

Ürünlerinin resmi varmı canım.. Yada arkadasın dedıgı gıbı model ve fıyat soylersen daha ılgı ceker sanırım..
haklısın canım cekmedim foto ama bugun içerisinde ceker eklerim.
emzirme sütyenleri organik marka chezmam ben emzirme atleti kullandım o yuzden biri sıfır hiç takmadım diğerini kullandım kısa süre. kendi sitesinde de fiyatları mevcut 55 tl ben sıfır olanı 20 ye kullandıgımı 15 e vereceğim.
diğer emzirme sütyenleri gibi bez seklınde değil yani kıyafetler altına da cok rahat giyiliyor durusu iyi yani.
hamile pantolonu 38 beden bluzlar S M var

Hm sütyenlerin bedenleri uyarmı acaba.. Uyarsa düsünürüm. Henüz almadım kendıme almayı düsünüyorum en azından bı kac ay ıcın uygun fıyata almıs olurum.. Resimleri de en kosa sürede gormek ısterız..

tabiki canım birkaç saate yüklerim suan müsait değilim foto cekemıyorum

Resim bumu. Buysa ve bedenı uyuyorsa hıc koyma resmı ben alım dırek

Cok ıyı,, bırde sana zahmet bedenınj belırtırmısın.. Uyuyorsa alım ben ikisinide.

beden 80 cup olcusu e
yani göğüs büyük beli çok kalın olmayanlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…