Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgili incikboncukcuğum, dediğin doğru... hem anne ile çocuk arasında özel birşey, ayrıca zaten istesek de emziremeyiz ki...
o kadar çok baskı var ki üstümüzde...
Ama ben aslında çok özeniyorum, yani bir arkadaşımla parka gittiğimde, bir kafede, üstüne bir örtü de örtsem, toplum içinde emzirmeyi cesaret edebilmeyi çok isterdim. O kadar çok höt zöt, "bu ayıp, kızlar bunu yapmaz, böyle giyinmez" diye yetiştirilmişiz ki :çok üzgünüm: hep biz fedarkarlıkta bulunmamız gerekiyor.
Oysa aslıında en büyük hakkımız, bizim de yavrularımızın da, saat kısıtı olmadan, özgürce istediğimiz yerde, rahat bir biçimde, emzirmek ve emmek.
Niye hep ben fedarkarlıkta bulunuyorum. Diğerleri de bulunsun Kimse bakmasın, yadırgamasın....klava:
ben mothercare in emzirme sütyenini aldım. sana tavsiyem kesinlikle alman çünkü normal sütyenle olmuyor bence... Mothercare den çok memnun kaldım.Eğer anadolu yakasına geçiyorsan mothercare in outlet mağazası var kozyatağında. ordan uygun fiyata alabilirsin. önce iki tane al birini giyer birini yıkarsın ve 1 beden büyük al. daha sonra göğüsler küçülüyor zaten ozaman daha ufak beden alırsın.