emzirme sonrası sönen memeler

depresifmom

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2022
52
31
29
Bana acil Bi tavsiye!
önceden silikon ile ilgili konu açmıştım ama hayat o kadar pahalı o kadar zor ki bıçak altına yatmak çok zor geliyor maddi açıdan.
göğüslerim bekarkende küçüktü ama sertti seviyordum boyutu güzeldi. memeden keseli 2 ay olacak dokunmaktan tiksiniyorum artık. banyoya sütyenle giriyorum eşim görür diye korkuyorum bu raddeye geldim artık. emzirme sonrası bir kez bile göstermedim göğüslerimi. hep arkam dönük giyindim soyundum. şimdi bana bir şey söyleyin nasıl dikleşir nasıl dolu dolu olur bu memeler. babaanne memesi bile daha ele gelir benimkilerin yanında!

Çok takılmışsınız siz. Kimsenin eskisi gibi kalmıyor zaten.
Bence cerrahi bir müdahale olmadan dolmaz o göğüsler.
Fazla taktığınız için sizin gözünüzde çok kötü görünüyor olabilirler mi ?

Silikon taktırdım ben istediğimden küçük oldu ama çok memnunum. Şimdi olsa Bu ekonomide özelde yaptiramazdim ama yapan devlet hastaneleri var bence bir gidin sorun.

Takılmayacak gibi değil alt kısımları deri fazlalılığıyla pörsük pörsük olmuş

Silikon taktırdım ben istediğimden küçük oldu ama çok memnunum. Şimdi olsa Bu ekonomide özelde yaptiramazdim ama yapan devlet hastaneleri var bence bir gidin sorun.
devlet hastaneleri güzel ilgileniyor mu veya istediğimizi yapabilirler mi? araştırma yapacağım umutlandım şuan

sütyen sağ olsun. hiç çıkarmam. uyurkende hep takılıdır. sağa sola dönünce rahatsız ediyor deri fazlalıkları yüzünden
Çok ilginç. Ben sütyenle dursam eşim kafayı mı yedin der. Bunun ameliyattan başka bir yolu yok maalesef. Ben de ikinciyi yaptıktan sonra isterim ama cesaret edebilir miyim bilmiyorum.

Çok ilginç. Ben sütyenle dursam eşim kafayı mı yedin der. Bunun ameliyattan başka bir yolu yok maalesef. Ben de ikinciyi yaptıktan sonra isterim ama cesaret edebilir miyim bilmiyorum.
Moralimin bozuk olduğunu biliyor. bişey demiyor. zorlayacak hali yok ya

Eskiden küçük göğüslerim vardı hatta baya küçük ama güzeldi, emzirmeden sonra fosss. Olan minicik memede gitti resmen içi boşaldı. Sizi çok iyi anlıyorum aynaya bile bakmaktan kaçıyordum.
1 ay önce ameliyat oldum aşırı memnunum, inşallah size de nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…