Bebek Beslenmesi Emzirme minderi öneriyor musunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

feministic

God's timing is always perfect.Trust in Him!
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2011
1.065
705
133
arkadaşlar emzirme minderi kullanan "çok işe yarıyor öneririm" diyen ya da tam tersi "hiç işe yaramaz, alma" diyen var mı?

bir tanıdığım çok memnun olduğunu söyledi bende aldım bakalım ama daha kullanmak için zamanımız var :)

Ben iki yastığı üst üste koyuyorum kızımı da üstüne yatırıp emziriyorum çok rahat ediyo kalkmak istemiyo bence emzirme yastığı alcak kalırdı.

Ben hiç memnun kalmadım. Sezaryan ile Doğum yaptığım için bebeği direk karnımın üzerine koymam, yastık ile emziririm diye düşündüm. Ama yastıklar o kadar hantal ki en az bi bebek kilosu kadar karnımın üzerinde baskı yaptı. Hiç hayal ettiğim gibi bir konfor sağlamadı. Mecbur bebeğimi normal kucaklayarak emzirdim, kolumun altına da yastık koyarak destek verdim ki bebişi taşımam kolay olsun. Şimdilik emzirme yastığı bebeğim oturma pozisyonlarına geçerken yanlara düşmesin diye destekleme amaçlı kullanılmak üzere bir kenarda bekliyor. Boşuna para vermeyin derim.

arkadaşlar emzirme minderi kullanan "çok işe yarıyor öneririm" diyen ya da tam tersi "hiç işe yaramaz, alma" diyen var mı?
Sezaryen doğum yaptım ve ilk zamanlar emzirmek için tam bir kurtarıcı idi. Dikiş bölgesine yastık değmesi ya da vücuda yüklenip emzirmek kötü olur. Ben en az
1 ay hep kullandım. Şimdi 2 buçuk aylığı kullanmiyorum. Gerek kalmiyor. Kişiden kişiye değişiyor memnuniyet :)

Çevremde kullanan anneler gayet memnun. O yüzden bende annemden dikmesini rica ettim. Ben kullanamasam bile bebek için bir kaç ay sonra güzel olur. Yerin imkanın varsa yoruma bakma al bence.

Ben emzirme yastigi almadim ama bebegimi emzirirken cok kalin olmayan bir yastik kullaniyorum. Sen de oyle birsey edinebilirsin.

İlk 2 ay çok işe yarıyor.kolların sırtın rahat oluyor emzirirken.büyüyünce ortasına yatırabilir oturtabilirsin bebişini.hamileykende kendin içinde kullanabilirsin.son ayda özellikle.fiyatıda uygun tavsiye ederim :KK16:

Sezeryan ile doğum olursa emzirirken karnına baskı yaptığı için kullanışsız ben maalesef kullanamadım sonraki aylarda destek minderi olarak kullanmayı düşünüyorum bakalım :KK16:

Sezeryan ile doğum olursa emzirirken karnına baskı yaptığı için kullanışsız ben maalesef kullanamadım sonraki aylarda destek minderi olarak kullanmayı düşünüyorum bakalım :KK16:
Ben de sezeryanla doğum yaptım emzirme yastığıyla çok rahat ettim ilk 2 ay sürekli kullandım şimdi 3 aylık biraz huysuz emzirirken ayağa kalkıyorum çocuk kucağındayken emzirme yastığını beline takıp çıkarmak zor o yüzden şuan sürekli kullanmıyorum

Ben cok faydasını gördüm sımdı kızım 7 aylık artık oturmasında yardımcı oluyor bel cevresini destekleyıp dusmesini engelliyor

Konunun üzerinden 1 ay geçmiş. Belki doğum gerçekleşmiştir.
Bende memnun kaldım. Sezaryenliyim çok faydasını gördüm.

Back
X