- 5 Şubat 2011
- 1.065
- 705
- 133
- Konu Sahibi feministic
arkadaşlar emzirme minderi kullanan "çok işe yarıyor öneririm" diyen ya da tam tersi "hiç işe yaramaz, alma" diyen var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim cevabınız içinHiç işime yaramadı. Şimdi kızım bacaklarını kuvvetlendirsin diye kullanıyorum. Esas amacına hizmet etmedi. Gereksiz bence.
Sezaryen doğum yaptım ve ilk zamanlar emzirmek için tam bir kurtarıcı idi. Dikiş bölgesine yastık değmesi ya da vücuda yüklenip emzirmek kötü olur. Ben en azarkadaşlar emzirme minderi kullanan "çok işe yarıyor öneririm" diyen ya da tam tersi "hiç işe yaramaz, alma" diyen var mı?
Ben de sezeryanla doğum yaptım emzirme yastığıyla çok rahat ettim ilk 2 ay sürekli kullandım şimdi 3 aylık biraz huysuz emzirirken ayağa kalkıyorum çocuk kucağındayken emzirme yastığını beline takıp çıkarmak zor o yüzden şuan sürekli kullanmıyorumSezeryan ile doğum olursa emzirirken karnına baskı yaptığı için kullanışsız ben maalesef kullanamadım sonraki aylarda destek minderi olarak kullanmayı düşünüyorum bakalım![]()