Z Zynpzcn Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2016 4 1 1 38 26 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Zynpzcn #1 Arkadaslar emzirme haric goguslerimden sut gelmektedir. Boyle bir saglik sorunu yasayan arkadaslardan bilgi almak istiyorum
Arkadaslar emzirme haric goguslerimden sut gelmektedir. Boyle bir saglik sorunu yasayan arkadaslardan bilgi almak istiyorum
azrass Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2010 4.203 3.017 133 16 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Zynpzcn #2 Zynpzcn .!.: Arkadaslar emzirme haric goguslerimden sut gelmektedir. Boyle bir saglik sorunu yasayan arkadaslardan bilgi almak istiyorum Genişletmek için tıkla... prolaktin hormonu değeri yüksek kişilerde oluyor diyorlar istersen bir doktora göster test yapsınlar.
Zynpzcn .!.: Arkadaslar emzirme haric goguslerimden sut gelmektedir. Boyle bir saglik sorunu yasayan arkadaslardan bilgi almak istiyorum Genişletmek için tıkla... prolaktin hormonu değeri yüksek kişilerde oluyor diyorlar istersen bir doktora göster test yapsınlar.
-Lavinia ... Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2015 3.675 4.207 83 16 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Zynpzcn #3 Prolaktin yani sut hormonun yuksek muhtemelen bence bir doktora gorun ilac yada bitkisel kurlerle de dusurursun
Prolaktin yani sut hormonun yuksek muhtemelen bence bir doktora gorun ilac yada bitkisel kurlerle de dusurursun