- 31 Aralık 2024
- 26
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi psikolojikdanismannisa
-
Tekrar aranıyor çünküEmzirdin gaz çıkardın uyandı tekrar uyut beybi neden tekrar emziriyorsun?
Tekrar emzirirseniz döngüden çıkamazsınız :) Emzik büyük kolaylık oluyor uykuya geçişte.Kızlar biliyorsunuz ki emzirdikten sonra gaz çıkarmak lazım. Gece emziriyorum gaz çıkartmaya çalışırken yine uyanıyor sonra tekrar emzir tekrar gaz çıkar...Ay valla delircem (13 günlük)
Siz nasıl bir yöntem izliyorsunuz?
Emziği kabul ettiremiyoruz ya çıldırıyor. Bunun bir tekniği falan var mı?Tekrar emzirirseniz döngüden çıkamazsınız :) Emzik büyük kolaylık oluyor uykuya geçişte.
Emziği kabul ettiremiyoruz. Nasıl kabul ettirebiliriz?13 günlük bebek hep aranır :) tok olsa da aranır ve siz emzirdikçe bu döngüyü kıramazsınız zaten. Emzik kullanmayı denediniz mi? Ya da gazını dik pozisyonda değil de dizinize yatırarak çıkarmayı deneyin benim bebeğim öyle yapınca uyanmazdı.
Çok teşekkür ederimBir aya kadar bı tık rahatlama olur emzirme süreleri uzar, şimdilik böyle devam emzir gaz çıkar uyut sonra emzirme süresi uzar, uyanık kalma süresi artar döngu bozulmus olur, bacaklarını sarılı tutma, uyanıkken açıkta tut hareket ettirsin bol bol, gaz öyle de çıkar, zamanla öyle alışır, bacaklar kaslar hareket ettikçe gaz sorunu da azalir
3.ay sonuna doğru kabul etti bizimki..Emziği kabul ettiremiyoruz ya çıldırıyor. Bunun bir tekniği falan var mı?
Yandık desenize3.ay sonuna doğru kabul etti bizimki..
Kauçuk emzik denedik tuttu diğerlerini istemedi.Bir kaç deneme yapmanız lazım doğru emziği bulabilmek için :)
Daha ne yanmalar ne yanmalar :))) Kolaylıklar diliyorum,sağlıcakla büyütün:)Yandık desenize
Hangi emziği deniyorsunuz? Ben bibs verdim onun ucu kauçuk, tuttu tabi bir süre kabul etmedi çok attı ağzından ama ben de pes etmedim attıkça verdim 1-2 gün sonunda alıştı. Hem gaza da iyi geliyor emzik rahatlatıyor.Emziği kabul ettiremiyoruz. Nasıl kabul ettirebiliriz?
Dediğiniz markayı denememiştim kauçuk daha mı hoşlarına gidiyor acaba?Hangi emziği deniyorsunuz? Ben bibs verdim onun ucu kauçuk, tuttu tabi bir süre kabul etmedi çok attı ağzından ama ben de pes etmedim attıkça verdim 1-2 gün sonunda alıştı. Hem gaza da iyi geliyor emzik rahatlatıyor.
Evet günde en az 5 çişli bez. Salı günü kilo kontrolüne gideceğiz. Yutkunma sesi duyuyorum ve emzirdikten sonra göğüslerim yumuşuyor. Halâ tam tutamıyor ama ağzına yerleştirmeye çalışıyorum emerken.Aranması bi refleks, illa aç olduğu anlamına gelmiyor, her arandığında emzirirseniz çıkılmaz işin içinden :)) ama doyduğundan emin misiniz? Çişli bez sayısı, kontrole gidiyorsanız kilosu vs nasıl, bi ara meme tutamıyor demiştiniz tam anlamıyla doğru bi şekilde tuttu mu, yutkunuyor mu emerken
Genelde gördüğüm emzik tutturamayanlar kauçuk deneyince başarıyorDediğiniz markayı denememiştim kauçuk daha mı hoşlarına gidiyor acaba?
Bir süre sonra kendi yontemini bulacaksın.Kızlar biliyorsunuz ki emzirdikten sonra gaz çıkarmak lazım. Gece emziriyorum gaz çıkartmaya çalışırken yine uyanıyor sonra tekrar emzir tekrar gaz çıkar...Ay valla delircem (13 günlük)
Siz nasıl bir yöntem izliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?