• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme döneminde kilo alanlar buraya

arkadaşlar sağolun, yaptığım aptallıktan sayenizde döndüm.maydonozları kaynatıp bi güzel içiyodum bi yandandasütüm niye azaldı diye düşünüyodum, taaa ki uyarılarınızı görene kadar... allahtan çabuk farkettim,neyse tekrar sağolun...

arkadaşlar sağolun, yaptığım aptallıktan sayenizde döndüm.maydonozları kaynatıp bi güzel içiyodum bi yandandasütüm niye azaldı diye düşünüyodum, taaa ki uyarılarınızı görene kadar... allahtan çabuk farkettim,neyse tekrar sağolun...

bende bende:D:D napıcaz bu kiloları ya 63 le hamile kaldım 70 le doğurdum 2 ay önce şimdi yine 70im:D
hamileyken daha iidi ben spor salonuna gitmeyi düşünüorum

65 ile hamile kaldım 85 ile normal doğum yaptım hala emziriyorum biara çok yiyordum 72 olmuştum şimdi 65 e düştüm ama herkes memeyi bırakınca gene kilo alırsın diyo ve morellim bozuluyor zaten daha vermem gerek en azın 55 kilo olmalıyım offfff:(

herkese slm :)) ben de yeni katıldım aranıza
nasıl gitcek bu kilolar bilmiyorum
73le hamile kaldım 85le karabiberimi doğurdum doğumdan 20 gün sonra tartıldığımda 76 kiloydum tam oh ne güzel üç kilocuk vercem derken bi baktım 78 olmuşum :( hamileyken bi şeye aşermedim ama nedense şimdi canım acayip tatlı çekiyor :))

merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım ...38 gunluk kızım var sezeryan oldum...69 kiloyla hamile kaldım 75 le dogum yaptım su an 65 kiloyum ,ama gobegım duruyo sanki sınır bı durum ..emziriyorum sutun kalıtesını artıracak gıdaları tecrube eden arkadas varsa paylasırsa cok sevınırım sımdıden tesekkurler

merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım ...38 gunluk kızım var sezeryan oldum...69 kiloyla hamile kaldım 75 le dogum yaptım su an 65 kiloyum ,ama gobegım duruyo sanki sınır bı durum ..emziriyorum sutun kalıtesını artıracak gıdaları tecrube eden arkadas varsa paylasırsa cok sevınırım sımdıden tesekkurler

arkadaşlar mrb bende yeni katıldım 5 ay önce doğum yaptım 53 hamile kaldım 71 kiloyla doğum yaptım şimdi 60 kiloyum ama kocaman bir göbeğ*im var gerçekten çok sinir birşey negiysem kocaman bir karın . Sütü artıran gıdalar,rezene çayı,incir,beyaz üzüm,süt,hoşaflar ,çorba

benim de kilo degerleri sana yaklasik gonulefe66, normal kilom 60 civarinda olmasina ragmen ben kilo aldigim bir donemde -68 kiloya cikinca- hamile kaldim, 82 ile doguma girdim.. eve geldigimde 77 kiloydum ...bir iki hafta icinde sisliklerim indi ve 72 ye kadar dustum ... simdi yaklasik 3 aylik bebegim ve ben 75-76 arasinda gidip geliyorum ve 75'in bir gram altina inemiyoruuuum :(

herkese slm :)) ben de yeni katıldım aranıza
nasıl gitcek bu kilolar bilmiyorum
73le hamile kaldım 85le karabiberimi doğurdum doğumdan 20 gün sonra tartıldığımda 76 kiloydum tam oh ne güzel üç kilocuk vercem derken bi baktım 78 olmuşum :( hamileyken bi şeye aşermedim ama nedense şimdi canım acayip tatlı çekiyor :))

kesinlikle yaaa butun gun yemek yemesem sadece tatli yesem olur valla :))

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benimde kilolardan bir hayli başım belada 4 ay önce doğum yaptım 65 kilo ile hamile kaldım 98 kilo ile doğuma gittim ve şuan 82 kiloyum ne yapıcam bilmiyorum birz yemegi kıssam süt yok decek kadar azalıyo ama böylede olmıyacak ooofffff ne yapıcam bilmiyorum

bende emzirme doneminde kilo aldim 55 ile hamile kaldim 70 ile doguma girdim dogumdan sonra 59 kiloydum abur cubur yerken 64 oldum be yapisti kaldi kilolar takiii 3 ay oncesine kadar yediklerime dikkat ettim abur cubur azalttim ekmek azallttim ama her istedigimi yedim hergun zayiflama kemerimi taktim 20 dk gobek bolgeme 30-40 mekik cekmeye calistim simdi 57 kiloyum basen bolgemden 4 cm gobek bolgemden 10 cm belimden 6 cm inceldim cok az gobegim var ama hic rahatsiz etmiyor bu arada kizim suan 11 aylik yani kizlar 1 seneye anca veriliyor kilolar ve ayrica hala emziriyorum sutumde azalmadi

of of of bu ne derttir anlamadım.. doğumdan çıkığımda 76 idim.. 4 ay oldu şu an 85i zorluyorum.. ibre hep yukarı ne yapcam bilmiyorum.. pantolonlarım bacağımdan yukarı çıkmıyordu.. sinir olmuştum.. 40 bedenden 44 beden oldum ya.. bebeğim 6 ayını bitirsin diyetisyen , spor merkezi, başlıcam... bakarım o zamana kadar bi 2 kilo daha alırım herhalde.. :((((

selam kızlar..bende emzirme döneminde kilo alanlardanım..
boyum 175.75 ile hamile kaldım 85 ile doğuma girdm.doğumdan sonraki 15.gün 70 kiloydm.
taki 6.aya kdr sonra yavaş yavaş kilo almaya başladım.
aman sütüüm yetsn yaşına kdr emsn die ye babam yee.ne olduu kilolar kaldı..şuanda 78 kiloyum.
ilk hedef 70 sonra 65....

bende arkadaşlar aynı dertten yanıyorum 80 kilo ile hamile kaldım 97 kilo ile doğuma girdim doğumdan sonra 84 kaldın ama şu anda 90 kiloyum kilolar beni o kadar zorluyorki bel bölgemde ağrılar başladı
oğluşumu beşikten alırken bile belimin ağrısından ölüyorum ne yapacağım bilmiyorum delirmek üzereyim diyorum bir de ben sezeryandan dolayı karın bölgemde yağlanma oldu hatta tam dikişimin izasında bir kocaman yağ bezesi var mekik çekmeyi çok denedim ama beceremiyorum hani bir diyet gördüm yağ yakıcı lahanadiyeti yapsam oğluşuma her hagngi bir zararıolur mu

60 kilo ile hamile kaldim 75 de dogurdum eve geldigimde 4 gün sonra 67 kiloydum halada 67 kiloyum 2 ay oldu emzirirken kilo gidiyor diyorlar ama benim öyle degil tam tersine alyiorum offf ya moralim bozulyuor ama ne yapayim yiyiorum cok cabuk acikyiorum

kızım 7. ayını bitirdi ve bende henüz regle olmadım.ayrıcada pek kilo verdiğim söylenemez.nasıl kilo veririmin yollarını arıyorum. sıkı bir düzene ihtiyacım var yemek yemeği düzene sokmam lazım ve ayrıca sindirim problemi yaşıyorum kendimi nasıl şartlandırıcam bilmiyorum acil help me

ben 162 boyundayım. hayatımda hiç olmadığım kadar kiloluyken 67 kilo iken hamile kaldım. 92 kilo ile doğum yaptım. 3,5 ay oldu kızım dünyaya geleli. ve ben hala 9 aylık hamile gibiyim. 83-84 arasında gidip geliyor kilolarım. kimi görsem " daha doğum yapmadınmı " diyor. bir ucubeymişim gibi bakıyorlar. ben bebeğimi doyurma derdindeyim. kaliteli sütüm olsun diye yiyorum ve iştahımda acaip..... zaten kızım memeyi tutmadı. hiç emmedi. pompa ile sağıp süt veriyorum. anne sütü alıyor ama biberonla... bende bunu kar sayıyorum. ne yapayım, anne sütü ile besleniyor herhalükarda diye. bebeğimin beslenmesinimi düşüneyim, 3,5 ay oldu hala duba gibiyim bunumu düşüneyim bilemiyorum..... ve insanların laflarıda cabası..... diyet yapmak istemiyorum. sadece su içmekle kaliteli süt olmuyor. ne yapacağımı şaşırdım

ayni dertten bende muzdaribim 56 ile hamile aldim 13 kilo aldim 69 oldum.dogumda 8 kilo gitti 61 e indim.bebegim sadece anne sütüyle besleniyor ve bu yüzden rejim yapamiyorum:(( hatta Tr ye izine geldik sevdigim,özledigim seyleri yemekten 4 kiloda üzerine aldim 65i tamamladik..of offf nasil gidicek bu kilolar, eski halime dönmek istiyorum ben..

Back