Emzirme döneminde cinsel isteksizlik ne zaman biter? İstek artırıcı çözüm mü?

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.517
2.969
333
Emzirme dönemindeyim bebeğim 10 aylık. Hiç boşalma ihtiyacı duymuyorum. Eşime karşı da istek duymuyorum Hamilelikten önce böyle değildim. Aksi gibi eşim de aynı durumda. Lütfen bize istek artırıcı yöntemler sunar mısınız?

Emzirmekle alakası yok aslında, gebelikte başlıyor soğuma üzerine lohusalık, üzerine geliyor yorgunluk silsile böyle sürüyor bı bakıyorsun o işleri unutmuşsun... Çabalayin birazcık sogudugunuz gibi de alisirsiniz inşallah, daha fazla soğumak iyi gelmez iliskinize

Emzirmekle alakası yok aslında, gebelikte başlıyor soğuma üzerine lohusalık, üzerine geliyor yorgunluk silsile böyle sürüyor bı bakıyorsun o işleri unutmuşsun... Çabalayin birazcık sogudugunuz gibi de alisirsiniz inşallah, daha fazla soğumak iyi gelmez iliskinize
Aynen hamilelikte başladı yavaş yavaş. Eşimde de var soğuma. Onda olunca zaten bende de oluyor direkman isteksizlik. Çok çaresiz hissediyorum. Macun sipariş ettim son çare

Aynen hamilelikte başladı yavaş yavaş. Eşimde de var soğuma. Onda olunca zaten bende de oluyor direkman isteksizlik. Çok çaresiz hissediyorum. Macun sipariş ettim son çare
Aman bilmediğin şeylere dikkat et alerji malerjo olmayın, içeriği temiz mi emzirirken tüketiliyor mu? Sizin iş takviyelik değil birbirinize adım atıp cabalamayla çözülür bence, bebisle birlikte genelde bı sekme oluyor,
Yedi aylık hamileyim hep yasak serbest yasak geldik, toplasan beş kere anca öyle üstün körü ne yaptığımızı anlamadan yapabildik, korkuyoruz ister istemez,
Stresli, sonrası lohusalık ve yorgunluk zaten, zamanla normale dönülür, sen biraz rahatladigini istediğini göster, başka bı probleminiz yoksa beynine kazınan mesafe mesajıni atar, soğuduğu gibi ısınır, sıkıntı kalmadığını anlar merak etme 😊

Back
X