• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme döneminde anksiyete panik atak yaşayanlar

Hasta olma endişesi yaşıyorum. En çok da kalbime bişey olacak diye. Bide kendi başıma kaç aydır dışarı çıkmadım otobüse binmedim. Şimdi tedirginim. İşe baslicam yarın otobüse binecem. Bugünden başladı korkularım. Sabah yatakta fazla mı düşündüm ne oldu.kalbim carpti. Okudum durdum.bugunde nefesim dinliyorum.
Gerçekten mi :)bana umut oldunuz.şimdi ne kadarlık oldu iyi mi.ya bi de bende takıntı oldu hep okudum internetten diye.gebelikte tedavi edilmeyen depresyon çocukta davranış bozukluklarına vs sebep olabilir diye.çocuğu büyüyüp okul çağına gelenler var mı?atamıyorum aklımdan zarar veriyorum çocuğa diye
Ben merak etme birşey çık olmuyor çocuklara olan yine bize oluyor

Sonrası nasıl oldu cipralexi kesince?kaçıncı ayda başladı yine belirtiler neler oldu?sonuna kadar sürdümü?özellikle birinci hamilelik döneminde yani.ben sabah beri yataktayım şuan bile ağlayarak yazıyorumgüçlü olmaya çalışıyorum ama kendim bebek gibi hissediyorum.
Bu tür ilaçlara bi anda başlamak ve bi anda kesmek daha kötü yapıyor. Panik atak belirtileri dahada artarak geldi. Sabahlara kadar uyumuyor oturuyor ağlıyordum. Her an bişey olcak korkusuyla kaygısıyla. Zombi gibi dolanıyordum. Derken babamı kaybettim, ani bi kalp krizi ile. O zamanlarımı anlatacak kelime bulamıyorum...... derken duaya sığınmaya başladım çünkü hiçbişeyle başedemiyordum. Eşinlede aram açılmaya başlamıştı, ailem başka şehirdeydi. Yapayanlızdım. Dua tek sığınağımdı. Tek terapim. Karnımdakiyle konuşuyordum devamlı, sen yeni bi tohumsun içimde bana güç ver diye seviyordum karnımı, ağlıyordum. İlk hamileliğim böyle geçti canım. Bebeğim olunca onu kucağıma alınca herşey silinip gitti. O doğdu bende yeniden doğdum. İçini ferah tut duaya sığın...

Kızlar bende bir haftadır leke tarzında kanama oluyordu buğün geçti ve bu bana çok sıkıntı yaptı hep içimden acaba rahim kanseri falan mı oldum diye korkular başladı çok iyi gidiyordu herşeye rağmen sabah bir iç sıkıntısı ile uyandım şimdi kafamda bir basınç patlayacak sanki:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-

Üçüncü ayına girdi canım bebeğim ve maşallah gelişimi AkranlariA göre iyi Elhamdulillah duyuları bayagi gelişmiş maşallah... bebekleri Rabbim koruyor merak etme bide onun sıkıntısını çekme .. doğum olduğu an kalkıyor üzerindeki olumsuz düşünceler.. bana yaşam anlamsız ölüm çok yakın ,hiç bir şey tad vermiyordu ölümü bekliyordum âdeta . İç sıkıntısı Mahf ediyordu ve hamilelikte başladı bu duygular hiç bitmeyecek gibi geldi hergün zehir gibi geçti ama Elhamdulillah geçti... hiç kaygı etme şeytan vesvese veriyor ona inanma.. ben her doktora gittiğim de bebek düşmüş olsa keşke diyordum içimden kimse ile paylaşamiyordum. Ama şimdi çok şükür dünya Tatlısı iyi ki iyiki var bebeğim. (Hatta olduktan sonra kardeşim sürekli aradı bebeği kabullendin mi hamilelikte sevmiyor dun diye )
Canım nasılsın bebişoyu öp benim yerime

Kızlar bende bir haftadır leke tarzında kanama oluyordu buğün geçti ve bu bana çok sıkıntı yaptı hep içimden acaba rahim kanseri falan mı oldum diye korkular başladı çok iyi gidiyordu herşeye rağmen sabah bir iç sıkıntısı ile uyandım şimdi kafamda bir basınç patlayacak sanki:-:-)-:-)-:-)-:-)-:-)-:-)-:-)-
Huyumuz kurusun hemen en kötü etiketi yapıştırıyoruz kendimize. Zannetmiyorum öyle bişeyin olduğunu canım, kontrolüne git gözük tabi ama kötü bişey değildir bence :KK37:

Kızlar bende bir haftadır leke tarzında kanama oluyordu buğün geçti ve bu bana çok sıkıntı yaptı hep içimden acaba rahim kanseri falan mı oldum diye korkular başladı çok iyi gidiyordu herşeye rağmen sabah bir iç sıkıntısı ile uyandım şimdi kafamda bir basınç patlayacak sanki:-:-)-:-)-:-)-:-)-:-)-:-)-:-)-
Kuzum doğum sonrası ilk sene normal değil mi zaten bu durumlar. Sen kadar güçlü biri bile en kötü senaryodan başlarsa ohooo hepimizin işi iş :KK53::KK53:

Pazartesi başlıyorum ise. Kendimi dinliyorum bazen. İşe gitmek istemiyorum. Hala tam atamadım. Bi deniyeyim. Düşünmemeye çalışıyorum. Otobüse yanliz binecem :) buna alısmaliyim. İnşallah iyi geçer
İste dusundugumuz icinoluyo bu kaygilar ins sizde tek gidip gelirsiniz benim allahtan eczane evimin altinda:) nasil gecti peki otobuse binince korkunuz cokmuydu yoksa alistinizmi

S serra1982 canım çok sevindim Allah ın izniyle kötü günler geride kalacak bir dua edelim Felak nasıl sakın ağzından düşürme sıkıntı çektiğininanda ya şafi çek

Sorun yaşamadığına sevindim canım gözün aydın

Cok sevindim gozunuz aydin alistiniz ne guzel

Hayırlısı ile her alanda devamı gelir inşallah :)

S serra1982 canım çok sevindim Allah ın izniyle kötü günler geride kalacak bir dua edelim Felak nasıl sakın ağzından düşürme sıkıntı çektiğininanda ya şafi çek

TSK ederim hepinize. Bu arada Ibrahim bilgenin kitabını aldim. Değişik güzel gidiyo şimdilik. İnş çabuk toparlicam koydum kafaya :))

TSK ederim hepinize. Bu arada Ibrahim bilgenin kitabını aldim. Değişik güzel gidiyo şimdilik. İnş çabuk toparlicam koydum kafaya :))
Bende yebi okudum bitirdim o kitabı, umarım fayda görürsün. Canım istemek iyileşmek için büyük adım. Hepimiz toparlarız inşallah

Ben ibrahim bilgenin kitabini okudum hicbi faydasi olmadi yani zaten hepsini biliyorum uygulayamiyorum bana fayda saglamadi okadarda hevesle alip okudum bu hastalik cokkotuymus..

Ben ibrahim bilgenin kitabini okudum hicbi faydasi olmadi yani zaten hepsini biliyorum uygulayamiyorum bana fayda saglamadi okadarda hevesle alip okudum bu hastalik cokkotuymus..
Sizin hamilelik nasıl geçti var mıydı sıkıntı?siz de ilaçsız atlatmaya çalışanlardansınız sanırım

Ben güne uyanınca bakıyorum bir sıkıntı basıyor tabi kaygı ile gelen bir sıkıntı sonra kendime söz veriyorum bu gün ölsemde bu aptal hastalıkla ilgilenmiyor en defol beni rahat bırak diyorum ve son günlerde böyle bir kovalamaca içerisinde bakalım ne olacak

Ben güne uyanınca bakıyorum bir sıkıntı basıyor tabi kaygı ile gelen bir sıkıntı sonra kendime söz veriyorum bu gün ölsemde bu aptal hastalıkla ilgilenmiyor en defol beni rahat bırak diyorum ve son günlerde böyle bir kovalamaca içerisinde bakalım ne olacak
En iyi yöntem, bende yapıyorum onu ;)

S serra1982 aklında bulunsun anason kimyon tohumu rezene anti depresan kadar etkiliymiş seneye kere var ayrıca süt yapıyor istersen iyi hissediyorsan ilacı bırakıp denemenizi tavsiye ederim gerçekten işe yarıyor bu hastalıkla mücadele eden kaç kişi içmiş ve faydasını görmüş emzirincede zararı yok ölçü bir çay kaşığı anason bir çay kaşığı kimyon tohumu bir tatlı kaşığı rezene

Back
X