Emin ol psikolojik canım bak kendin diyosun iyi olduğumda seviyorum diye, şimdi sen diyosunki o olmasa bu hastalıkla daha iyi mücadele ederdim, ilaç kullanır iyi olurdum diyosun belki. Ama bu hamilelik belki ilaçsız atlatıp tamamen kurtulmanı sağlayacak bilemeyizki demi canım. Bu hastalık bize hep olumsuzu kötü olanı düşündürüyor hep, ama biz ona inat güzel şeyleride aklımıza sokucazz.Erkek olucak.benim farklı olarak bebeğe de bağlanma sorunum oldu.çocuğu da istememeye başladım(lütfen yargılamayın ben de anlamadım noldu)anne olmamalıyım ben çok güçsüzüm,eski hayatım ne iyiydi diye düşünüyorum hep.şimdi pazartesi psikiyatrist gel beraber kadın doğumda bakalım ultrasonla dedi,beni alıştırmaya çalışçak sanırım.depresyon sana bunları söyletiyo dedi.bazen rahatladığım dakikalarda seviyorum karnımı gerçi,bilemiyorum ki çok üzülüyorum onun için,benimle beraber o da çile çekiyo diye.
Doktor iyi düşünmüş bence ultrason a beraber bakıp konuşmak iyi fikir canım. Atlatıcaksın bunun için kendini sakın suçlama. Bunları isteyerek yaşamıyosunki.