• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme döneminde anksiyete panik atak yaşayanlar

Anladım. Şimdi sütü sagdim babasına verdim diğer odaya geçtim dinlenmek istiyorum ama kalbimi dinliyorum uyuyamiyorum
Off bu sıkıntı işte. İlaç kullanıyorum ama dün sabah çarpıntim olmuştu. Nas Felak ayetel kursi ve inşirah suresini oku sağa dön kolunu başının altına koy kulağın boşa çıksın.kalp sesini duymazsin

Bende dengesizlik hissi oluyor sanki düşecek misim gibi böyle olan varmı..dışarı çok çıkamıyorum birsey olcak diye Allah korusun

Zararsız sinuzit için başladım. Toplam 2 içtim. Dahada içmem. 1000 lik. Bugün yutarken uzunlamasına değil yan döndü boğazımda. Boğuluyordum. Zor yuttum. Tüm hayatım gözümün önünden geçti :)
Dün bende öyle oldum :S
1000lik augm.. kullanıyorum, kocaman bişey. Yan döndü boğazımda, nasıl yuttum bilemedim:))
Kuzum ama sen sinüzit için en azından 3 güne tamamlasan daha iyi olmaz mı antibiyotiği? Çünkü sinüzit sürekli yenileyebiliyor kendini. 2 senedir ömrümü törpüledi resmen tüm kış boyunca geçmeyerek.

Bende hep var canım. Malesef mecbur kalınca çıkıyodum. Üstüne bir de vertigo var..
uzun süre ayakta kalınca baş denmesi oluyor canım .size de çok geçmiş olsun misafirler gelince ne yapıyorsun :( ben tedirgin oluyorum başım dönecek diye bide vücudum sallanıyor gibi

uzun süre ayakta kalınca baş denmesi oluyor canım .size de çok geçmiş olsun misafirler gelince ne yapıyorsun :KK43: ben tedirgin oluyorum başım dönecek diye bide vücudum sallanıyor gibi
O dönemlerde misafirde eklenince nevrim dönüyor benim. Kafamı tutup öyle hareket etme ihtiyacı hissediyorum. Bu ara şu erken doğum olayı yüzünden baya düzensizlik yaşadım. Yine dönme hissi geliyor. Allahım yardım etsin canım ne yapalım..

O dönemlerde misafirde eklenince nevrim dönüyor benim. Kafamı tutup öyle hareket etme ihtiyacı hissediyorum. Bu ara şu erken doğum olayı yüzünden baya düzensizlik yaşadım. Yine dönme hissi geliyor. Allahım yardım etsin canım ne yapalım..
Amin amin canım

Baktim aradimda ama çok pahali seans basi cok dio fiyat bana cok geldi butcemi zorluo gidemem ona ama baktim nette ilk seansa iyileştirio baya iyi bi doktor ama gidemrm:KK43:
Evet işte fiyat sıkıntılı ama işte o adamada değer ya ben bileziklerimi satıp gidicem sanırım :halay::rolleyes: sen asistaniyla mi görüştün peki ?.. Ben çocuğa öyle espriler yaptım ki en son dedim 10seansta verilen parayı tek seansta nasıl vericem taksit yokmu deyip güldük baya:-)

Evet işte fiyat sıkıntılı ama işte o adamada değer ya ben bileziklerimi satıp gidicem sanırım :halay::rolleyes: sen asistaniyla mi görüştün peki ?.. Ben çocuğa öyle espriler yaptım ki en son dedim 10seansta verilen parayı tek seansta nasıl vericem taksit yokmu deyip güldük baya:-)
Ne kadar ücret acaba

Bu adama giden varmı burda kızlar çokmu pahalı ggerçi ben üsküdardayım bana çok uzak, eşimde göndermez zaten :KK43: benim sorunlarım ona göre ciddi değil çünkü hayal ürünü
Bizim sorunlarımız yaşamayan herkes için genellikle hayal ürünü, herşeyi elimizde sanıyorlar malesef. Çok evhamlıyız, çok takıyoruz, inancımız yok hep bunlar konuyor önümüze. Bunları bizde biliyoruz kendimizi ölçüp tartıyoruz sonuçta. Ama bilmek değil bunlarla başedebilmeyi öğrenmek önemli olan ve malesef bunu her zaman yapamıyoruz. Bunun için yardıma ihtiyacımız var. Başkalarının da bu çizgiyi anlamasını beklemek vakit kaybından başka birşey değil.

Back
X