Kaç mg başladı ilaçtan sonra sütü sağıp dokuyormusun2.5 aylık canım. Emiyor.
Emziren annelerin kullandığı gruptan kullanıyorum ilacı. Şimdilik iyi gidiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç mg başladı ilaçtan sonra sütü sağıp dokuyormusun2.5 aylık canım. Emiyor.
İlaçı çok araştırdım mı innanki benim doktorlara güvenim yok2.5 aylık canım. Emiyor.
Hayır dokmuyorum canım. 25 mg lik ilaç. 6 gün yarim ve 6 gün tam içtim. Yarın 1.5 a çıkaracağım. 9 gun sonra terapi dyim insallahKaç mg başladı ilaçtan sonra sütü sağıp dokuyormusun
Selectra mı kullanıyorsun bende kullanmıştımHayır dokmuyorum canım. 25 mg lik ilaç. 6 gün yarim ve 6 gün tam içtim. Yarın 1.5 a çıkaracağım. 9 gun sonra terapi dyim insallah
Valla ben 4 senedir bi psikiytri merkezine gidiyorum. Hamileyken vermedi ilaç kesinlikle. Hamileliktede çok gittim. 2 hafta önce gittim durumumu anlattım. Terapi artı ilaç. Ama kaygıları öncelikle azaltmak istedik. Çok huzursuzdum çünkü. İşte 9 gun sonra terapi var. İlacı kullanan var. Hatta ben kendi doktorum dn önce devlet hastanesine gittim.aynisini o verdi. Sonra kendi doktoruma gittim tekrar. Valla hayırlısı allah büyük. Allaha emanet bebegim d. Biran önce iyi olmalıyım. İşe başlamama az kaldiİlaçı çok araştırdım mı innanki benim doktorlara güvenim yok
Aynen.. yarın 37.5 a cikacagim. İlk başlarda çok huzursuzdum hala oluyo. Ama 15 den sonra degiseceksin dediler. Bakalım.insallah ise yararSelectra mı kullanıyorsun bende kullanmıştım
Canım benim ben 15yıldır bu ileti çekiyorum ilaç la ilaçsız her şekil yaşadım amma en güzel i dua da buldum kendimi çok şükür şimdiEmiyo. Hamilelerin ve emziren annelerin kullandığı gruptan verdi doktor. Stresin ona daha fazla zarar vereceğini söyledi. Ilacin bi zarari olmadi henuz insallah olmaz. Iyiyiz simdilik. Ben kötüydum. İşi bırakmayı bile düşünüyordum. 12 gün oldu. Ataklar , kendimi dinlemem biraz fazlaydı ama bakalım doktor 15 gunden sonra değişeceğini söyledi. Bekliyorum
Olursun Allah'ın izniyle bak canımatak geldiğinde kendini başka yerlere yönelthValla ben 4 senedir bi psikiytri merkezine gidiyorum. Hamileyken vermedi ilaç kesinlikle. Hamileliktede çok gittim. 2 hafta önce gittim durumumu anlattım. Terapi artı ilaç. Ama kaygıları öncelikle azaltmak istedik. Çok huzursuzdum çünkü. İşte 9 gun sonra terapi var. İlacı kullanan var. Hatta ben kendi doktorum dn önce devlet hastanesine gittim.aynisini o verdi. Sonra kendi doktoruma gittim tekrar. Valla hayırlısı allah büyük. Allaha emanet bebegim d. Biran önce iyi olmalıyım. İşe başlamama az kaldi
Evet hatırladım o kısmını ne yaşıyorsun da iaca baş vurdum yani hangi aşamaya geldi hasalığınValla ben 4 senedir bi psikiytri merkezine gidiyorum. Hamileyken vermedi ilaç kesinlikle. Hamileliktede çok gittim. 2 hafta önce gittim durumumu anlattım. Terapi artı ilaç. Ama kaygıları öncelikle azaltmak istedik. Çok huzursuzdum çünkü. İşte 9 gun sonra terapi var. İlacı kullanan var. Hatta ben kendi doktorum dn önce devlet hastanesine gittim.aynisini o verdi. Sonra kendi doktoruma gittim tekrar. Valla hayırlısı allah büyük. Allaha emanet bebegim d. Biran önce iyi olmalıyım. İşe başlamama az kaldi
Evde duramıyorum yanliz. Dışarı çıkamıyorum. Araba kullanamıyorum. Tansiyonum cikiyo panikten. Çarpıntı oluyo. Hadi bakalım acile. En önemlisi işi bırakmayı düşündüm. Son noktaydi. Basedemedigimi düşündüm başladım.Evet hatırladım o kısmını ne yaşıyorsun da iaca baş vurdum yani hangi aşamaya geldi hasalığın
Evde duramıyorum yanliz. Dışarı çıkamıyorum. Araba kullanamıyorum. Tansiyonum cikiyo panikten. Çarpıntı oluyo. Hadi bakalım acile. En önemlisi işi bırakmayı düşündüm. Son noktaydi. Basedemedigimi düşündüm başladım. Çünkü sırf korkum yüzünden gitmek istemiyorum.
Kamuda çalışıyorum canım. Yok antalyadayim ben. Özel.pskiytri merkezi var sgk anlaşmalı. Oraya gidiyorum. Terapiyi de orda alacağım. İlaç 25 lik ya. 1.5 atacağım. O yüzden 37.5 oliyoNe iş yapıyorsun canım selectra nin 37.5 yok efexor olabilir mi senin kullandığın. Bende yalnız kalamiyorum hep birileri var yanımda. Doktorun üniversite demi sen istanbuldaydin değil mi canim
Cok gecmis olsun Sen de ne gibi sikayetler oluyor mesleğin neydi bana doktorum emzirmë ilaca göre değişir demistiMerhaba arkadaslar araniza yeni katildim uye olmadan genelde bu siteyi takip ediyodum.ben 2 ay önce doğum yaptim ilk bebegim ve sezeryan oldum hamilelik de ilkkez anksiyete panik atak tarzı seyler yaşadım ama hormonlar yuzunden diyodum psikolog ve pskiytre gittim o dönem.
Bana ilaç vermediler çünkü baş edebiliyodum ve mesleğim gereği fazlasıyla zararlarını bildigimden de kullanmak istemedim ama şimdi artık basedemiyorum. 4 ayrı pskiytre gittim baya tanınmış ünlü bir doktor da dahil bana kesinlikle emzirirken ilaç veremiceklerini soylediler, sebep olarakta bebeğe fazlasıyla geçip ileriki zamanlarda bebegin vucudunda ilacın biriktiği icin zehirlenmeye sebebiyet verirmis. Bende uzun zamandır arastirdim ve ilac ile emzirilen çocuklar da ileride konuşma bozukluğu, iletisim kuramama, zekâ geriliği otizme kadar çeşitli zararlar verebiliyomus ve suan cikmazdayim bebeğimi sütten kesmek istemiyorum ama nasıl atlaticam bilmiyorum ilacsiz nasıl baş edebiliyorsunuz pskiloga gitmem için yonlendirildim terapi nin çok iyi gelicegini söyledi doktorlar terapi ile atlatan varmı arkadaşlar yada terapi alan suan için ve çözüme ulasan![]()
Bende şuanda Emziriyorum bebeğim 30 gunluk olum korkusunu dibine kadar yaşıyorum carpinti nefes darlığı bayılacak mis gibi olma iç sıkıntısı oluyor hamileyken ilaç kullandım hemde 2 tane. İlk gebeligimde sıkıntı yaşamadım dogumdan sonra bebeğim 40 gunlukken sıkıntılarım başladı 20 gun baş edebildim. Sonrasında 1 ilaç baslandi.10 gün emzirdim sıkıntılar tavan yaptı acillere gitmeye başladım 2 ilaç daha baslandi.ağır ilaçlar eklenince emzirmeyi kesmek zorunda kaldım. Su anda da direniyorum. Hergunum işkence gibi geciyor bebeğimin doğumuna bile sevinemedim. Annemler yanımda ama inan onlar bile iyi gelmiyor.kimse ile fazla paylasamiyorum.çok zor bir durum.hemsireyim bendeÇok tesekkurler sağolun. Bende çok fazla kaygı var bebeğime bişey olucak korkusu olüm korkusu ve buna eşlik eden nefes alamama korkusu ardından yaşadığım çarpıntı ve nefes alamama başlıyor tabi. Eczaciyim doktorların söyledigi şey ne olursa olsun bir probleme sebebiyet verebilir çünkü yapılan araştırmalarda çok yetersiz deney sayısı bir elin parmaklarini gecmicek kadar ilacin ne oldugunun onemi yok dedi, yan etkileri fazlasiyla bebeklerde yasaniyor dendi. Bende az çok farkında oldugumdan ilac kullanmak istemiyorum bebekte çünkü sorun olusturma riskleri yan etkileri ileriki dönemlerde sorunlar olma riski cokmus bunu bilerek bebegimin gunahina girmek istemiyorum. Siz ilaç kullanıyo musunuz yada bebeğiniz varmı emziriyomusunuz
Ateşi Soner derken iyilesirmi demek istiyorHerkese selam kızlar bu başlığı yeni gördüm. Doğum dan sonra buraya transfer olcam bende galiba:) bu illet hastalıkla bende on yıldır uğraşıyorum dönem dönem ilaçlar kullandım şuan 24 haftalık gebeyim korkular kaygıılar hep var. Birde ek atım denen şey oluyor. Baş dönmeleri bendede çok sık oluyor özellikle yanlızsam çok yaşıyorum. Kendime devamlı iş bulmaya çalışıyorum. Hamileliğe başlamadan iki ay önce kestik cipralex kullanıyordum doktoruma sırdum hamileyken olursa napıcam diye oda hamilelikte bizim verebileceğimiz bi ilaç yok kendini ona odaklama en fazla altı ay sonra bu hastalığın ateşi söner dedi. Dualara sığınıyorum hergün dua ediyorum bazen oturup ağlıyorum. Bu hallerimiz inşallah geçer kızlar.
Evet öyle dedi. Bu hastalık eskiden beri var dedi ama ilaç sektörünün okadar geçmişi yok dedi. Dibe vuruşun altı ayı bulur dedi. Ondan sonra gerilemeye başlar dedi. Ama bu aradada seni ne eahatlatıyor ne iyi geliyorsa onu yapıcan hayata sımsıkı turunacaksın demiştiAteşi Soner derken iyilesirmi demek istiyor
Valla dedikleri gibi ateşi sönmüyor. Beyinde bitirebilirsen soner. Hamileyken bende kullanmadim hatta doktor damla verdi onu bile.kullanmadim zararsız olmasına rağmen. Ama doğumdan sonra basedemedim. Bugün 13 gün oldu ilaç başlayalı. Hala kendimi dinliyorumEvet öyle dedi. Bu hastalık eskiden beri var dedi ama ilaç sektörünün okadar geçmişi yok dedi. Dibe vuruşun altı ayı bulur dedi. Ondan sonra gerilemeye başlar dedi. Ama bu aradada seni ne eahatlatıyor ne iyi geliyorsa onu yapıcan hayata sımsıkı turunacaksın demişti