• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme döneminde anksiyete panik atak yaşayanlar

Mrb canım, ben aynı halen ite kaka devam :) şükür bugünümüze. Ağırlaştıkça kaygı korku aniden tavan yapıyor bende, allak bullak oluyorum. Hamişler topiğindeyim henüz, sağlıcakla doğumu yapıp buraya transfer olucam inşallah :) sen nasılsın? Durumunda herhangi bir değişiklik var mı?
Herşey yolunda hamişliğin tadını cikar

Kızlarrr valla diğer topikte çok arıyorum sizi ya. Burda da pek konuşmuyorsunuz. Bebişlerde olunca yoğunsunuz eminim. İnşallah iyisinizdir, merak ediyorum nasıl olduğunuzu. Hepinizi çok çok özledim.
Allahın izniyle sağ salim bi doğurayım buraya yerleşip dürterim artık sizi:))

Kızlarrr valla diğer topikte çok arıyorum sizi ya. Burda da pek konuşmuyorsunuz. Bebişlerde olunca yoğunsunuz eminim. İnşallah iyisinizdir, merak ediyorum nasıl olduğunuzu. Hepinizi çok çok özledim.
Slm canim :) yoğun ve anksiyete ile geciyo :(

Slm canim :) yoğun ve anksiyete ile geciyo :KK43:
A.s :) yoğunluk derken misafir yönüyle felan mı canım, görmeye geliyolar ya. Bu anksiyete yapıştı bize gidesi yok, yeri sağlam bayaa :) seni özellikle tetikleyen birşey var mı yoksa normal rutin kaygılar mı?

İnan hep aklımdasın okadar yoğunluk var ki beşdakika boş vakit bulamıyorum tırnak batması oldu çekecekler ara ara panik depresyon geçiniz gidiyorum kendimce sen nasılsın bebeiş iyi umarım bu arada senin kız olacak değilmi

Bu saate kadar yatmadımve her gün böyle günde üç saat uyku ancak uyuyorum ve buda beni çok sinirli yapıyor ayrıca ayaklarında oynatınca sanki yırtılmalar oluyor hamileliğinde olmaya başladı hafif gerdirince oluyor oynatmaya az kaldı

İnan hep aklımdasın okadar yoğunluk var ki beşdakika boş vakit bulamıyorum tırnak batması oldu çekecekler ara ara panik depresyon geçiniz gidiyorum kendimce sen nasılsın bebeiş iyi umarım bu arada senin kız olacak değilmi
Sağol canım benim, düşünmen bile yeter. Sana da çok geçmiş olsun, çabuk iyileşir inşallah.
Bebiş olunca böyle yoğunluk olması çok normal. 2 dk boş kalsan hangi işi yapacağını şaşırırsın:)
Evet, bebiş kız:) bu hafta kontrolümüz var bakalım, şimdiye kadar yolundaydı herşey inş yine öyledir. bende bazen kaygılar korkular tavan yapıyor, hiçbişey yapasım gelmiyor. Göbüşte büyüdükçe kısıtlanıyorum zaten, daralıyorum. Şükür idare etmeye çalışıyorum.

Bu saate kadar yatmadımve her gün böyle günde üç saat uyku ancak uyuyorum ve buda beni çok sinirli yapıyor ayrıca ayaklarında oynatınca sanki yırtılmalar oluyor hamileliğinde olmaya başladı hafif gerdirince oluyor oynatmaya az kaldı
Zaten bi başladı mı üst üste gelir inatla, uykusuzluk tetikliyor çoğunlukla. Benimde en büyük zaafım o ve gece 3ten erken yatamaz oldum. Gündüz de sinirimi yenemiyorum.

Bende hamileligimi uykusuz geçirdim hatta birkeresinde 72 saat hiç uyumadim mahvoldum

Sağol canım benim, düşünmen bile yeter. Sana da çok geçmiş olsun, çabuk iyileşir inşallah.
Bebiş olunca böyle yoğunluk olması çok normal. 2 dk boş kalsan hangi işi yapacağını şaşırırsın:)
Evet, bebiş kız:) bu hafta kontrolümüz var bakalım, şimdiye kadar yolundaydı herşey inş yine öyledir. bende bazen kaygılar korkular tavan yapıyor, hiçbişey yapasım gelmiyor. Göbüşte büyüdükçe kısıtlanıyorum zaten, daralıyorum. Şükür idare etmeye çalışıyorum.[/QUOTEben son haftada yürüyemiyordum nefesim acayip kesiliyordu haya dudaklarım morarıyordu öyle olunca benim kaygı tavanda;-)

Back
X