• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme dönemim bitince düzelir miyim?

mrb benim oglum 19 aylik bazi sebeplerden dolayi kesmeye çalıştım ama henuz konustuklarimi anlayamadigi icin de memede banti vs gorunce cikarip emiyor... hic emmesede asla uyutamiyorum ve surekli kucakta gezmek istiyo cook yorgun düşerse bile anck memeye gelir gelmez uyuyor.. sonrası zaten sabaha kadar memede.. iki uc gun emzirmedim ve deliksiz uyumustu sabaha kadar o ara. gece bile vermemistim ..
sonra uyumamasina kucakta gezmesine dayanamadim verdim tekrar alisti.. gunduz emzirmedigim icin uyumuyor zaten. aksam veriyorum erken yatiyo ama sabah kadar memede.. bana oneriniz var mi acaba? gunduz verdigim zamanda tum gun oyle durmak istiyor :KK43:((
Sende hazir olman lazim ....anladigim kadariyla kiyamiyorsun ..tabiki hic bir anne kiyamaz ama 3 gun disini sık ağlayacak zorlanacak ama alışacak ..verme bir daha kesin karar verdiginde

Bebeğim 14 aylık, emziriyorum 2 yaşına kadar da emzirmeyi düşünüyorum. Ama doğum yaptığım günden beri kendimi çok halsiz bitkin yorgun hissediyorum.
Vücudum da hiç yenilenme yok. Bağışıklık sistemim zayıfladı. Doğum yapmadan önce ayda yılda 1 sadece grip olan ben şimdilerde sürekli hastalanıyorum. Cildim ışıl ışıldı tek bir kırışıklık bile yoktu. Şimdi kırışıklık ve sarkmalar oluştu. Doktora gittim vitamin eksikliği dışında bir şey yok dedi. Vitamin takviyeleri de kullandım ama yine aynıyım.

Bunların emzirmeyle bi alakası var mı sizce? Bu emzirme dönemi geçince toparlıcak mıyım? Vitaminlerim bebeğime geçtiği için mi bu haldeyim sizce de? Lütfen bu konuda bilgi verir misiniz bana kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Bende öyleydim emzirme dönemi bitince yenilendim canlandım diyen var mı?

Bu arada bebeğimi kesinlikle 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum.
Bı an bu yorumu ben yazdım sandım 14 aylık kızım çok yorucu geçiyor zaman bence emzirmekten oluyor az emzirdigim günler bile daha dinç hissediyorum

Back