• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme dönemi

sevimsari7535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2022
1
0
1
32
herkese merhaba…
Arkadaşlar bir şey danışacağım size 15 aylık oğlum var emziriyorum.tatile giderken Primolut - N kullnadım günde 3 tane aldım iki gün sonra oğlumun diş etleri arka taraf morarmış hatta siyah diyebilirim dş çıkarıyor diye düşündüm başta aklıma bir an bu hapı kullandığım geldi normal şartlarda sadece parol kullanıyoruz dalgınlığıma geldi ama alakası varmıdır sizce araştırmama rağmen bebekler komaya girer filan yazıyor tedirgin oldum yorumlarmısınız lütfen

herkese merhaba…
Arkadaşlar bir şey danışacağım size 15 aylık oğlum var emziriyorum.tatile giderken Primolut - N kullnadım günde 3 tane aldım iki gün sonra oğlumun diş etleri arka taraf morarmış hatta siyah diyebilirim dş çıkarıyor diye düşündüm başta aklıma bir an bu hapı kullandığım geldi normal şartlarda sadece parol kullanıyoruz dalgınlığıma geldi ama alakası varmıdır sizce araştırmama rağmen bebekler komaya girer filan yazıyor tedirgin oldum yorumlarmısınız lütfen
Emziren annelerden dolayı bebeklerde komaya sebep oluyormuş. İnşallah brbeğinize bişey olmaz.emzirmeyi bırakın bi kaç gün sütünüzü sağıp dökün bebeğe vermeyin.ilacı içmeyide bırakın bir an önce eğer hala bebeğinizi emzirmek istiyorsanız

Back