Emzirme dönemi( malum olunduğu üzre alınan kilolar)

Fatma Benli 1545

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
27
8
1
31
Merhabalar hanımlar 3.5 aylık bebeğim var bu benm üçüncü doğumum 2014,15,16 hiç bı seneyi boş gecmedikFakat yaşayan iki evladım var neyse konumuza gelecek olursak peşpeşe yaptığım doğumlar emzirme dönemi derken bide kilo almaya müsait bı yapı olunca Aynalra kusmemek elde değil. Velhasıl kelam bildiğiniz iyi bı diyet listesi etkili bitki çayları hem süt artırıcı hemde zayiflatici etkisi olanlardan ha bide sütüm De cok fazla yok mama da veriyorum diyetle De iyice kesilmesn De çünkü en az bir yaşına kadar emzirmk istiyorum azda olsa anne sütü alsn şimdiden sağolun hanımlar cevaplarinizi bekliyorum

Emzirme döneminde sadece fazla su içmelisin. Emziriyorum diye dünyaları yersen kilo alırsın tabi. Günde 3 lt su şart.

Emzirme döneminde sadece fazla su içmelisin. Emziriyorum diye dünyaları yersen kilo alırsın tabi. Günde 3 lt su şart.[/QUOTEemzirm
Emzirme döneminde sadece fazla su içmelisin. Emziriyorum diye dünyaları yersen kilo alırsın tabi. Günde 3 lt su şart.
3 litreden fazla su içerim ben gece bile kalkar içerim bana kiloyu aldıran sadece emzirme değil peş peşe yaptığım doğumlar inda etkisi var ve şu anda emzirdiğim için nasıl bı yol izlemem gerekiyor onu soruyorum

Sağol tatlım çok yardimci oldun tamda öğrenmek istediğim şeylerdi bunlar DE nasıl yazılır bı değil BİR olmasi gerektiği aydinlattin beni bu arada senin meslek ne

Sağol tatlım çok yardimci oldun tamda öğrenmek istediğim şeylerdi bunlar DE nasıl yazılır bı değil BİR olmasi gerektiği aydinlattin beni bu arada senin meslek ne
Rica ederim. Konunuzla ilgili yorumumu yaptım. Konunuz yanlış yerde. Diğer topiklerde size daha fazla yardımcı olacak kişiler var.

Mesleğimin ne olduğu önemli değil. Dilin hatalı kullanımlarını düzeltmeyi kendime görev bilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…