• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emzirme dönemi için diyetisyen

marmellata

Che sarà, sarà
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
3.339
78
163
Arkadaşlar,

Benim doğuma az kaldı. Aldığım kiloları vermek bir yandan da süt sıkıntısı çekmek istemiyorum. bunun için diyetisyene gitmeyi düşünüyorum.
Tavsiye edeceğiniz biri var mı?
Birde siz doğumdan önce mi sonra mı diyetisyene gittiniz?

canım ben ilk 6 ayı tamamladıktan sonra(sadece anne sütü verdiğim için)gittim diyetisyene-hala gidiyorum,8 aylık oldu oğluşum.zaten hamileliğimde az kg aldım(14 kg ama 4.250 doğdu oğlum).öben hamilelik ncesinden gelen kilolardan kurtulmak için başladım.kendim de verirdim ama sütüm azalmasın istediğimden diyetisyenle zayıflamayı tercih ettim.sütüm azalmadı şu an zayıflama da gayet iyi gidiyo.oğlum ek gıdaya başlasa da benim için en öenmlisi sütümün azalmamasıydı.yalnız 6.aydan önce diyetisyenler zayıflama diyeti için kabul etmiyor.ancak 4.ayda meyve suyuna başlarsan kabul ediyorlar.sadece emzirme dönemnde beslenme programı için gidebilirsin ama zaten hamilelikteki dengeli beslenmeyi sürdürmek ve bol su içmek işin sırrı...ama 6.aydan sonra kesinlikle öneririm iyi geliyor...

canım ben ilk 6 ayı tamamladıktan sonra(sadece anne sütü verdiğim için)gittim diyetisyene-hala gidiyorum,8 aylık oldu oğluşum.zaten hamileliğimde az kg aldım(14 kg ama 4.250 doğdu oğlum).öben hamilelik ncesinden gelen kilolardan kurtulmak için başladım.kendim de verirdim ama sütüm azalmasın istediğimden diyetisyenle zayıflamayı tercih ettim.sütüm azalmadı şu an zayıflama da gayet iyi gidiyo.oğlum ek gıdaya başlasa da benim için en öenmlisi sütümün azalmamasıydı.yalnız 6.aydan önce diyetisyenler zayıflama diyeti için kabul etmiyor.ancak 4.ayda meyve suyuna başlarsan kabul ediyorlar.sadece emzirme dönemnde beslenme programı için gidebilirsin ama zaten hamilelikteki dengeli beslenmeyi sürdürmek ve bol su içmek işin sırrı...ama 6.aydan sonra kesinlikle öneririm iyi geliyor...

cevap için teşekkürler. bende 15kg ile tamamlayacağım gibi gözüküyor.
Aslında bende ilk etapta zayıflamak için gitmek istemiyorum. Sağlıklı beslenmek için beni yönlendiren birşey olsun istiyorum. zaten bu durumda hareketten otamatikman zayıflarız herhalde. Çevremdeki insanlardan soğum sonrası hep kilo aldıklarını duydum. Stresten yada yorgunluktan yemeğe saldırmışlar. Benimde böyle bir bünyem var..

Back