emziriyorum ve eriyorum:(((

dream_arik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2011
3
0
36
Ankara
kızlar belki bana kızacaksınız ama ben hızlı kilo kaybından şikayetçiyim, 7 aylık oğlum ve bol bol emiyo maşallah ama sanki bütün iliklerimi sömürüyo. tamam gebelikden önce de zayıftım ama moralim bozuluyo.51 kiloyum. emzirirken bir seferde 700-800 kalori harcıyomuşuz. yerimde olmak isteyen çok vardır eminim ama hiç mutlu değilim.....

şanslısın diyecegim ama sen mutlu değilsin bukonuda.
bende emziriyorum 3 aylık oldu oğluşum ama hala o 5 kilo yapıştı kaldı
acaba 6-7 aylarda bende zayıflarmıyım .

boyun kaç bilmiyorum ama 51 kilo fazla değil ki. 170 falansa biraz az ama 160 lara göre çok normal.
bende emzirirken hızla kilo kaybettm oğlum 2 yaşına giriyor yeni yeni düzelmeye başladım.

Bir emzirmede 700 kalori kaybediyorsak benım sürekli emen 2 aylık bebeğimle heralde gunde 10.000 kalori yemem lazım:)) normal yiyip bol sıvı tüketmeme rağmen bana da son 5 kilo yapıştı gıtmıyo ne yazık ki,almıyorum ama vermiyorum da...Offf off
Sana da önerim bol bol şerbetli tatlı ye de kilo yapar belki...

benim oğlum da 15 aylık bende emziriyorum ve zayıflıyorum şuan 49 kiloyum. ayaklanıp hareketli olduğu için de sürekli peşindeyim ama napiyim kilolar feda olsun onlara yeterki sağlıklı olsunlar.bence öğün atlamamaya çalış.ara öğünlerinde olsun besleyici şeyler olsu tabi.o atıştırırken ona yemek hazırlarken sende atıştır.

Kendi adıma kızıyorum sana =)))) İnş. bende hayırlısı ile senin gibi veririm geldiği gibi şıp die gider kilocuklar Daha 9 günlük anneyim gider mi gitmez mi bilmiyorum ama dua ediyorum gitsin die =))

şanslısın diyecegim ama sen mutlu değilsin bukonuda.
bende emziriyorum 3 aylık oldu oğluşum ama hala o 5 kilo yapıştı kaldı
acaba 6-7 aylarda bende zayıflarmıyım .

aslında bünye olarak hep zayıftım ben. doğum sonrası göbek hariç( sezeryan ) toparlanmıştım biraz. 55 iken çok idealdim. heralde o halimi özlüyorum. emzirmek zyıflatıyor derlerdi hep ama yine de sanırım bünye ile alakalı. inşallah veririsn çok enerji harcıyoruz çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…