arkadaşlar lütfen bana yardım edin. 8 aylık bir oğlum var. kafam çok kötü kaşınıyordu bir gün saçımı tararken havluya bir böceğin düştüğünü gördüm. en son ilkokulda bitlenmiştim nasıl birşey olduğunu hatırlamıyordum bile. o böceğin bit olduğunu anlayana kadar birkaç gün geçti zaten. sonunda anlayınca eczaneye koşup bir bit ilacı aldım doğru banyoya uyguladım 10 dakika bekleme süresi var beklerken ilacın reçetesini okudum bide ne görüyüm emziren anneler kullanamıyormuş süte geçiyormuş. eee ben nasıl kurtulacağım bunlardan. ne zorluklara rağmen oğlumu emzirmeyi bırakmadım bit yüzündenmi bırakayım. ben gurbet geliniyim annem kardeşim falanda yok yanımda ayıtlasın. ama artıkda dayanamıyorum böceklerden çok korkarım onlar kafamda yaşıyor. en son aklıma gaz yağı geliyor oda süte karışırmı bunun hakkında bilgisi olan varmı. hani gaz ya uçarda karışmaz vücuduna diye düz mantık yürütüyorum. bu konuda fikri olan varmı. başka alternatif yöntemler varmı uygulayabileceğim. lütfen bana cevap yazım ama acil. çok aciiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllll.