Emziriyorum sütümü arttırmak için yardım

Bende bu konudan muzdaripim kizlar ikiz bebeklerime yetmiyor. Enbastn beri saldir bi sut olmadi zatn ama olanda azaldi epey. Bisuru sey denedim hastane tipi pompa dogumdan beri kullaniyorum birazda Allah vergisi sanirim
Ikiz bebeklerde süt artirmak daha kolay değil mi? Yalniz değilsinizdir diye düşünüyorum. Surekli emzirme halinde olmalısınız. Bir biri bir digeri emer. Mamaya yöneldikçe, biberon vs alıştıkça memeden uzaklaşırlar.

Kesinlikle bool su icin ve kayisi yiyin hosafinida icin ve ilik dus alin

MAma neden vermek istemiyorsun benim kızımda doğduğundan beri mama yiyiyor 7 ay hem mama hem emdi mama iyidir sağlıklıdır ben bağışıklığı güçlendirir

Meme masajı ile ciddi oranda artıyor. İnternetten araştırın . Asla bastırarak ve sert hareketler kullanmayın %40 artış sağlıyor. İnşallah şimdiye kadar artmıştır da hiç ihtiyacınız kalmaz

Merhabalar ,
Sihirli bir formül yok, sağlık açısından hormonal bir durum mevcut değilse;
Su ve emzirmek dışında bir çözüm yok arttırdığını kanıtlamış, fakat tecrübeme göre; bestlak damla , omega 3 desteği gözle görülür oranda artırıyor. Peki buna luzum var mı? Beynimiz bu işi çok daha iyi yapabildiğine göre, arz’ a göre talep oluşuyor, emzirin emzirin emzirin!

Biraz nasip bnce. Malesf o hal olmuyor kolik bebeklerm yanmda bi kisi anca oluyo emzrmeye vakt bile zor. Yorgnlk ve uykuszlktn azaldi benm zatn. Suan daha iyi cok sukur

Selam kizlar benim eski haline dondu cok sukur. 3 4 saat uyuyabildm geceleri. En onemlisi 3 saatte bir sagdim. Emselerde emmeselerde. Emzrme uzerine sagmak memeyi bosaltiyor tamamen ki yeni uretilsn. suyu arttirdim. Hurma 8 10 tane hergun. Ceviz badem. Humana ve milk tea caylari. Tahin helvasi. Kompostolar. Dereotu. Aklima gleenlr bunlar. Benim olayim duzenszlkti 2 bebeyle wc yetisilmiyor birz asilnca gercktn 2 kati artti bol sutunuz olsn insss

lactamil çay var hiç denedinizmi, kullanan tanıdıklar var çokda memnunlar tadı ve kokusuda çok güzelmiş bence bir deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…