• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emziriyorum ama kilo veremiyorum

delaleminsin2013

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Mart 2007
60
1
621
Hollanda
Selamlar ben dogum yapali 4 ay oldu dogumdan sonra ki hafta 10 kilom gitmisti doguma 76 kiloyla girdim 66 kiloyum su an ama birturlu gerisini veremiyorum, bebegimi emziriyorum diyet yapamiyorum, siz nasil kilo verdiniz emzirdiginiz halde?yani 4 ayda halen kilo veremedimm

spor yaparsak sutumuz azalir, dr soyledi, inanmadim denedim,dogruymus,
4.5 aylik bebegim, kilolardan kurtulamadim, zaten cok acikiyorum

Malesef bende veremiyorum 52 de çakılı kaldım, sütüm kesilecek diye bişey yapamıyorum ama emzirme dönemi geçsin dikkat edicem yediklerime

Alemsiniz arkadaşlar. Nedir bu kilo takıntısı.

Emzirerek elbetteki kilo verebilirsiniz. Ama neden hemencecik olmasını bekliyorsunuz bunun. Daha 4 ay olmuş doğum yapalı, vücut kendini toparlayamamıştırki, kio veresiniz. 1 seneye yaymak lazım bu kilo olayını. Zamanla görün bakın nasılda eski halinize geleceksiniz. Ama siz sihirli bir değnek değsin birden eski halime döneyim istiyorsunuz:olmaz:

3 dogumum ılk defa 5 kılo fazlam var allahtan boyum uzun 4 ay oldu ama emzırme sonrası ıradeyle gıder ben hıÇ alıŞkın deyıldım kıloya ama yapcak bıŞey yok

Back