Canm merhaba ben de 1 ekimde dogum yaptim yani neredeyse 6 aylik oldu bebisim normal dogum yaptm 5 kilom gitti sonra hastalikti falan 75 e dustum sonra sut olsun diye yeim yedim ve 82.5 oldm suan 1 aydir 80 kilodayim kocise yalvariyorum kosu bandi icin ins alicak bi iki haftaya ben normal dogum yaptm ama kocaaman gobegm vardi bide sarmadim smdi azaldi ama hala cok fazla var bir de ne yazikki sutum de bitti
( 2 gundur hic emzirmiyorum cocugm kilo almiyo diye sutume suc buldular ama smdi mamaylada kilo almiyo hemen emzir dedi doktor ama ne kizim emdi ne de sut kaldi
( smdi iyice kistim bogazmdan ama sen sakn yeme duzenini bozma zumba yapabilirsin ama once bi takip et cok yoruldgnda laktosit denilen bi salgi geciomus sute ve bebek emmek istemiyormus oyle birsey sezdgn anda terletici seyleri birak mekik falan cek sadece bide rezene anason zaten sut artiran caylar hem de kilo da verdiriyor ins zorlanmadan rahatca emzirerek zayiflarsn canm zumba oryantel yuruyus bunlar cok iyi gercekten hali falan sil cam sil hep hareketli ol canm bence emzirme olayin bitince de gunden iki fincan biberiye cayi iceesin cok iyi yag yakiyormus ama emzirrken yesil cay biberiye vs yasakmis booll sutun olsun bebisin de bool bool emsin sifa bulsun sutunde ins sende kolayca zayifla tatlim:)