Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilen yok mu kızlarKızlar bugün ton balığı yedim aklıma zararlı olabileceği gelmedi bebeğime zarar verir mi acaba
Emin misinizYiyebilirsin afiyet olsun
Doktorum yok maalesef devlet Hastanesine gidiyorumİçeriğindeki ağır metallerden dolayı hamilelikte de emzirirkende önerilmiyor ton balığı. Doktorunuza bir danışın olmazsa bi kereden bişey olur mu bilmem
Sağ olun içim rahatladıBen hep yedim, doktorum da hiç yeme dememişti. Tabi yine dr unuza danışın siz ama. Ben hamileyken de, emzirirken de yedim. Bir kere yemenizle zaten hiç bir şey olmaz hiç endişelenmeyin. İçinize sinmiyorsa bir daha yemezsiniz ama bu zehir değil bir kere yediniz diye nolacak
Bende çok severek yerdim ama bebeğin küçükse verme benimki her yiyip emzirdigimde kusuyordu sonra da tüm gün karnı ağrıyordu ağlıyordu.Kızlar bugün ton balığı yedim aklıma zararlı olabileceği gelmedi bebeğime zarar verir mi acaba
Dediğiniz gibi oldu dünden beri kusuyor sutumden gitmiş mıdır acaba birazdan mama vereceğim olmazsa son kez sagarimBende çok severek yerdim ama bebeğin küçükse verme benimki her yiyip emzirdigimde kusuyordu sonra da tüm gün karnı ağrıyordu ağlıyordu.
Çok durmuyor memede sıkıntı yapma. Bence daha yeme amaDediğiniz gibi oldu dünden beri kusuyor sutumden gitmiş mıdır acaba birazdan mama vereceğim olmazsa son kez sagarim