• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirirken ton balığı yemek

Carla1356

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
510
232
33
Kızlar bugün ton balığı yedim aklıma zararlı olabileceği gelmedi bebeğime zarar verir mi acaba

İçeriğindeki ağır metallerden dolayı hamilelikte de emzirirkende önerilmiyor ton balığı. Doktorunuza bir danışın olmazsa bi kereden bişey olur mu bilmem

Ben hep yedim, doktorum da hiç yeme dememişti. Tabi yine dr unuza danışın siz ama. Ben hamileyken de, emzirirken de yedim. Bir kere yemenizle zaten hiç bir şey olmaz hiç endişelenmeyin. İçinize sinmiyorsa bir daha yemezsiniz ama bu zehir değil bir kere yediniz diye nolacak

Ben hep yedim, doktorum da hiç yeme dememişti. Tabi yine dr unuza danışın siz ama. Ben hamileyken de, emzirirken de yedim. Bir kere yemenizle zaten hiç bir şey olmaz hiç endişelenmeyin. İçinize sinmiyorsa bir daha yemezsiniz ama bu zehir değil bir kere yediniz diye nolacak
Sağ olun içim rahatladı

Kızlar bugün ton balığı yedim aklıma zararlı olabileceği gelmedi bebeğime zarar verir mi acaba
Bende çok severek yerdim ama bebeğin küçükse verme benimki her yiyip emzirdigimde kusuyordu sonra da tüm gün karnı ağrıyordu ağlıyordu.

Bende çok severek yerdim ama bebeğin küçükse verme benimki her yiyip emzirdigimde kusuyordu sonra da tüm gün karnı ağrıyordu ağlıyordu.
Dediğiniz gibi oldu dünden beri kusuyor sutumden gitmiş mıdır acaba birazdan mama vereceğim olmazsa son kez sagarim

Bir kereden bir şey olmaz ama bence bir daha yemeyin sonuçta ağır metal içeriyor ton balığı

Back