Emzirirken spor yapan var mi???

guzelannecik

Guru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
159
20
318
Kizlar oglum neredeyse 6 aylik olmak uzere benim sutum hep azdi bende sutum cogalsin diye ne yiyecegimi sasirdim ve kilolar geldide geldi simdi yuzmek istiyorum ama sutum azalir diye korkuyorum emzirirken spor yapan var mi bana cevap verin lutfen ....

canım tam benim açacağım konuyu açmışsın.
benim kilolar aldı başını gidiyor ama yememde lazım çok sütü olan biri değilim bir öğün atlasam bitiyor.

yalnız ebru şallı nın plates yaparrak deli gibi sütünün olduğunu buzdolabının sütle dolduğunu biliyorum

canım benimde bebeğim 6,5 aylık..bende emziriyorum ek gıdaya yeni başladım..
ben netten ebru şallının pilatesini indirdim ve leslie evde yürüyüş var onu indirdim uyguluyodum süte bi etkisini görmedim azalması vs ile ilgili..ama 2 haftadır misafirim vardı ve ilk kez adet olduğum için perişanım,bu dönem bebeğimde sıkıntılı ve yapamıyorum..ama rahat 3 kilo verdim kısa sürede diyebilirim..evde de hareket yapılıyor yani tavsiye ederim..

bilmiyorum sizin ne kadar fazlanız var ama benim epey bir kilo vermem gerek
hamile kaldıgımdada kiloluydum ben zaten hep kiloluydum :))
ama artık nefes alamıyorum kendimi cok kotu hissediyorum bakalım ben galiba gideceğim
yüzmeye ... hicbir kıyafetim hiç birseyim olmuyor esofmanlarla gezmekten sıkıldım artık

slm kızlar bende doğum yapalı 21 gün oldu 1 haftadr spor yapıyorum lesli yapıyorum
69 la hamile kaldım 80 le doğuma gittim şuan sabah aç karnına 69 gün içerisinde 70 hedefim 65 diyet yapmıyorum sporla vermek istiyorum kiloları

azalmaz daha da artar kızlar ben diyet uyguluyorum şuan yada sağlıklı beslenme diyeyim daha doğru olur sütüm çok etkilenmedi hele ki spor hiç azaltmaz ebru şallının litre litre sütleri vardı dolapta bence yapın..

ben bugün spor salonuna yazılmaya gidiyorum :)))))
ama gene gitmeden once bi doktora soracagım banada sporun olumsuz bir etkisi olmaacak gibi geliyorr

benım eltım 6 aylıkken falan spora başladığında oğlu sutu reddetmeye bşlamıştı 2 gun falan.doktora sordugunda şöyle bi<açıklama yapmış.spor yaptıgın için vücut ısın artıyor o sıcaklıkta sutun tadını bozuyor olabılır demış.hanı sutte sıcakta kalınca ekşir ya onun gıbı.o da hemen bırakmıştı.ben sezeryanlı oldugum için doktorum ılk 3 ay sporu yasaklamıştı dıkışlere zarar verır dıye ama bence yurumenın bı sakıncası yok.ben de pilates ve leslıe ıle yuruyerek+dıyet 21 kg nun hepsiniverdım 1 yıl içinde.bakalım şimdi 2.ye hamıleyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…