emzirirken regli olmak

soru

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2021
153
35
48
30
merhabalar 9 ay once dogum yaptim suan oglum emiyor emzirirken regli olunur mu bu durum sutu etkiler mi merak ediyordum az lekelenme olmus bazi tanidiklarim bebek sutten kesilene kadar regli olunmaz diyo suan ben olcak gibiyim oglumu emzirmek istiyorum sizler emzirirken regli oldunuzmu nasil gecti tesekirler

Bazı tanıdıklarınız kendilerini referans alıyor olabilir. Fakat korkmayın, elbette regl olunuyor.

Doğum sonrası ilk reglimi oğlumun doğum gününde oldum. Tam 1 sene sonra. Oğlum şu an 18 aylık. Hala ağırlıklı olarak emiyor. Bebeğiniz emmeyi seviyorsa sakın korkmayın. Bu konuda hayli okuma yaptım. Sütünüzün tadı değişmiyor. Sadece regl sürecinde ter bezleri fazla çalıştığı için özellikle yoğun günlerde ter kokunuzdan bebek rahatsız olabiliyor. Sık sık yıkamanız gerek.

Bir de strese girmeyin, sütün düşmanı stres biliyorsunuz. Yavrunuzun ya da sizin alerjiniz yoksa regl dönemizde çikolata yiyin. ^_^

Güle güle büyütün yavrunuzu.

Benim40 gün lekelenmem devam etti . Daha sonra 20 gün kesildi . Tam 2 aylıkken regl oldum . 1 ayda 2 kere oluyordum sütümde o günler azalma oluyordu . Böyle 3 ay filan devam etti sonra tamamen kesildi olmadım . Ardından birkaç ay sonra yeniden hasta olmaya başladım ve düzenli şekilde 30 günde bir oldum normal hayatıma döndüm .

tabi ki olunur. İlk çocuğum üç aylikken regl oldum. ikincide lohusa kanaması biter bitmez regl kanaması başladı. emzirmeye de hiç bir mahsuru yok.

regl olsanız da olmasaniz da, emzirmek hamile kalmaktan korumaz, çocuk düşünmüyorsanız buna dikkat edin :)

Evet olunuyor ben bebegim 10 aylıkken regl oldum emzirirken sıkıntı olmadı emmeye devam etti ama bazen sütün tadı degişebilir diyorlar ben yaşamadım o durumu hamile kalınca da yaşamadım oglum hala emiyor

cok tesekur ederim icimi rahatlattiniz

Evet olunuyor ben bebegim 10 aylıkken regl oldum emzirirken sıkıntı olmadı emmeye devam etti ama bazen sütün tadı degişebilir diyorlar ben yaşamadım o durumu hamile kalınca da yaşamadım oglum hala emiyor
cok tesekur edwrim arastiriyorum Ama aiz tecrubeli annelere sormakta istedim

tabiki olunur cahil cahil konuşmuşlar, süt korur gibi saçma sapan laflar da söylerler

Regl olduğumda daha kırkım bile çıkmamıştı. 2.5 yıl emzirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…