emzirirken regl olan var mı?

Jasminium84

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
31 Ekim 2013
20.839
68.787
40
kızlar merhaba,
ben 45 gün önce doğum yaptım, bu sabah eşimle ilişkiye girdik ancak benim kanamam oldu hemen doktorumu aradım dikişler iyileşmemiş olabilir mi diye ancak o korkulacak bişe olmadığını regl kanaması olabileceğini söyledi. ama bana emzirdiğim sürece regl olmayacağım söylendi eğer regl olduysam bu sütümü olumsuz yönde etkiler mi? ikinci sorum da şu ki daha önce çok afedersiniz ama tuvalete girdiğimde bir iki kere çok hafif bi kan gelmişti ama ben bunu doktora söylemeyi unuttum tabi
dikişlerimin hala iyileşmemiş olma ihtimal var mıdır, eğer öyleyse bir süre sonra iyileşir mi yoksa doktor müdahalesi gerekir mi? bilgisi olan buna benzer durumlar yaşayan varsa bana yardımcı olabilirseniz sevinirim, neden doktora gitmediğimi soranlar da olacaktır, şöyle ki eğer daha önce buna benzer bi durum yaşayan varsa ve önemli veya değil demesine bağlı olarak doktora gitmek istiyorum çünkü kızımı bırakıp gitmek istemiyorum kızımla birlikte de yoktan yere hastanelerde dolanmak istemiyorum o yüzden..

iki sene emzirdiğini varsayalım. ne yani 2 sene regl olmayacak mısın. hep söylenenlere bakmamak gerek birazda mantık lazım

iki sene emzirdiğini varsayalım. ne yani 2 sene regl olmayacak mısın. hep söylenenlere bakmamak gerek birazda mantık lazım

haklısın tabii ki, annem de aynı şeyi söyledi ama bana bu kadar çabuk regl olmak da erken gibi geldi o yüzden bilmediğim için.. :44:

40'ı çıkıp regl olan hatta hamile kalan tanıyorum.Ayrıca regl olmakla sütün olumsuz etkilenmesinin ne ilgisi var,söyleyen de amma yapmış.

haklısın tabii ki, annem de aynı şeyi söyledi ama bana bu kadar çabuk regl olmak da erken gibi geldi o yüzden bilmediğim için.. :44:
Kirkim ciktiktan sonra normal adet kanamalarim baslar ve her ay duzenli olurum.
Kisiden kisiye degisir kimi bir sene olmaz kimi 6 ay...
Bisey olmaz 45 gun olmus dikislerin coktan iyilesmistir.
Yanliz cok dikkatli olmazsan tekrar hamile kalabilirsin.cevremde var boyle...

sezeyan mı yaptın? normal doğum mu? benim 40'ım çıktı 1,5 hafta sonra regl oldum ve emziriyordum sütümü de etkilemedi sezeryan oldum ben hemde

yanlış mı hatırlıyorum bebegın hareket etmıyor dıye panıklemıstın bıgun,aklımız sende kalmıştı..

hayırlı olsun doğurdun demek:))

kızım 15 aylık,hala emıyor..ve ben 3.ayımda regl oldum..

bunu duyan kocakarılarda 'aa sutun korumadı demek!' dedıler..

yanı eger regl olduysan hamıle kalma durumun oluyor,korunmazsan..

emzırırken adet görmıceksın dıye bıse yok..

kımı 1 sene sonra görür,kımı kırkı çıkınca..

aaa evet doğru hatırlıyorsun, minnoş kızım beni epey korkuttu o hafta ama Allahıma şükür sağlıkla aldım kucağıma...
anladım canım, çok tecrübesiz ve bu konuda çok cahil olduğum için en ufak şeyde panikliyorum...

panık yoookk..herseyı gel bıze sor..

bı bılen bulunur elbet

Normalden daha çok ve daha sık regl oluyorum. Artık emzirme işi bitse de normale dönsem diye beklemiyor değilim =)
Kimisi emzirirlen regl olmaz, 2 yıl olmayanı biliyorum. Kimisi hiç bir şey yokmuş gibi olur.
Dikişler iyileşmemiş olsaydı acı hissederdin, öyle düşünüyorum ben. Benim dikişlerim iyileşene kadar acıdı hep, 1,5 ay sürdü. Normal doğumdan bahsediyorum tabi.

öncelikle bebısınız hayırlı ugurlu olsun. daha once dogum yapmadıgımdan bu konuda bılgım yok fakat hep aklıma takılan bir soru aklıma geldı, malum sızde yenısınız dogumda ve sanırım ılk ılıskınız oldu.

benım sorum ıse: diğer ay ben de gebelık calısmalarına baslamayı dusunuyorum ve normal dogum hep cazıp gelmesıne ragmen dogum sonrası ılıskıye olumsuz bır durumu oluyor mu? kusura bakmayın cevap vermek ıstemezsenızde anlarım özel bır soru ama bunun tam net cevabını alamadıgımdan hep muallaktayım, sizde daha yenısınız en ıy cevabı sızden alabılecegımı dusundum.

hayırlı olsun tekrar.

ben de normal doğum yaptım, ilişkiden hemen sonra kanama olunca korktum tam iyileşmedi mi acaba diye doktor da regl olmuşsundur deyince kafam karıştı.. :44: iyi bari herşey normal olsun da..

sağol canım, darısı başına inşallah...
canım sana özelden mesaj atayım olur mu.?

Zaten lohusalık döneminde kanama kimisinde 5 kimisinde 7 kimisinde ne biliyim 20 gun 40 gün sürer diye biliyorum. . Ki şahsen benim 25 gün kadar sürdü. . Ayrıca 40ım çıktıktan 3 ya da 5 gün sonra tekrar hafif hafif kanamam oldu.. regl oldum şansım ama değil hala lohusalık kanı olduğunu söyledi doktorum ki zaten ondan sonra 6 ay hiç regl olmadım. . Belki de içiniz temizleniyordur halen..

Emzirdiğin sürece regl olmassın diyen kişiyi merak ettim . 2 yaşına kadar emzirdim her ay düzenli regl oldum ne alakaysa ,sütle reglin alakası yok.

hmmm sanırım benimki de öyle bişe olsa gerek, adet kanaması gibi değil hafif hafif geliyor.

Emzirdiğin sürece regl olmassın diyen kişiyi merak ettim . 2 yaşına kadar emzirdim her ay düzenli regl oldum ne alakaysa ,sütle reglin alakası yok.

işte her kafadan bir ses çıkıyor, ben de bu konuda cahil olduğum için her denilene kulak asıp panik yapıyorum aksi bir durumla karşılaştığımda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…