• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirirken PAROL içmek

duvarkabugu

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2024
14
0
1
26
1 aylık bebeğim var. Başım çok ağrıyordu PAROL içtim. Gaz sancısı çekiyoruz her gün . İlaç içtiğim gece bebeğim mışıl mışıl uyudu. Böyle dayanılmayacak kadar sancılandığında ilaç içsem ne olur acaba? Bilgisi olan var mı?

Parol size iyi gelebilir, çok ağrınız varsa için zararı yok ama bebek ile ilgili bir durum için parol içilmez. Bebeğinize uygun damlalar var onları kullanın.

Parol hamileyken bile içiliyor. Tabi keyfi ve sık sık kullanmak uygun değil.

Bu ilacı yalnızca bebeği sakinleştirmek amacıyla kullanabilirim yani 🥹
Hayir boyle bisey icin kullanamazsiniz, parasetamol iceren bir ilac, ates dusurucu agri kesici yani, neden durdukyerde hem kendinize hem de bebege gecicek bir ilac kullanasiniz ki, ilac sonucta adi ustunde, sentetik bir bilesim, yetiskinler icin bile bir dozu var, seker gibi alip icemiyosunuz yani

Bu ilacı yalnızca bebeği sakinleştirmek amacıyla kullanabilirim yani 🥹
Bak linçlenirsin bu cümle nedeniyle.
Biliyorum yorgunsun zor ama kimyasal bir
Şeyi de kullanamazsın. Parasetamol zehirlenmesi diye bir şey duymadın mı hiç ?
Senin stresin geçtiği için de uyumuş olabilir bebeğin. Denk gelmiş olabilir. Her ilacın bir yan etkisi var sonra çocukta bir şey olur vicdan azabı çekersin.

1 aylık bebeğim var. Başım çok ağrıyordu PAROL içtim. Gaz sancısı çekiyoruz her gün . İlaç içtiğim gece bebeğim mışıl mışıl uyudu. Böyle dayanılmayacak kadar sancılandığında ilaç içsem ne olur acaba? Bilgisi olan var mı?
İçebildiğimiz tek ilaç parol zaten demek ki sütünden geçmiş. Bir daha içinde de iyi geliyorsa doğru olabilir 🧐 acaba tesadüf mü dedim ama denemek lazım
Yüne de alışkanlık edinme 🤣

Çocuğun aşı sonrası ateşi olursa, diş sancılarıyla başka yöntemlerle baş edemezseniz çocuğa da şurubunu içirirsiniz uygun dozda. Ama tesadüfi denk gelen bir şeye dayanarak kendi karaciğerinizi sık sık tehlikeye atacaksanız siz bilirsiniz.

Çocuğun aşı sonrası ateşi olursa, diş sancılarıyla başka yöntemlerle baş edemezseniz çocuğa da şurubunu içirirsiniz uygun dozda. Ama tesadüfi denk gelen bir şeye dayanarak kendi karaciğerinizi sık sık tehlikeye atacaksanız siz bilirsiniz.
Bencede tesadüf olmuştur anne sütüne teavi edecek dozda geçtiğini sanmıyorum

Back