• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emzirirken müsli kullananlar buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi nek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2010
175
1
96
Trabzon
arkardaslar emzirirken müsli kullanıyor musunuz...ben emzirirken diyetlere baktım yazıyor kullanabilirsiniz diye...kullanmaya karar verdim...sizde kullanıyorsanız faydasını gördünüz mü...merak ediyorum...bu kilolar nasıl gidecek yoksa...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5

canım ben kullandım ama kilo vermek adına fayda göremedim. suç müslinin değil tabiki benim. boğazıma hakim olamıyorum ve düzenli yemiyorum. sen kullan inşallah faydasını görürsün...

canım ben kullandım ama kilo vermek adına fayda göremedim. suç müslinin değil tabiki benim. boğazıma hakim olamıyorum ve düzenli yemiyorum. sen kullan inşallah faydasını görürsün...

tesekkür ederim inluk sende görürsün insallah...zayıflama yanında çok faydası var besin olarak

canım eti formun sütle yenen bi yiyeceği içinde yulaf,fındık,üzüm gibi yiyecekler var kahvaltıda ya da ara öğünlerde yiyebiliyosun

ben de yiyorum ama zayıflamak için değil.hem sevdiğim için hem de besin değeri yüksek olduğu için:56:

Back