Emzirirken memede kitle farkeden

radyoljst

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2024
8
1
26
Merhaba kızlar
Ben doğum yapalı 2 ay oldu. Doğumdan sonraki ilk günlerde mememde küçük bir şey farketmiştim. Ama sütüm zaten gelmiyor uğraşıyoruz diye sütten dolayıdır demiştim. Bu arada varlığını tamamen unuttum. İki gün önce yine süt verirken elime geldi. Fındık büyüklüğünde yine aynı göğsümde ama aynı yer mi tam hatırlamıyorum. İki gündür sıcak kompres yapıyorum. Sürekli süt sağıyorum belki süttendir diye ama bir değişiklik yok. Birde iki gündür farkettiğimden beri sürekli oynadığım için galiba baya ağrıyor o taraf. İki gün sonraya genel cerrahiye randevu aldım ama içim içimi yiyor

Merhaba kızlar
Ben doğum yapalı 2 ay oldu. Doğumdan sonraki ilk günlerde mememde küçük bir şey farketmiştim. Ama sütüm zaten gelmiyor uğraşıyoruz diye sütten dolayıdır demiştim. Bu arada varlığını tamamen unuttum. İki gün önce yine süt verirken elime geldi. Fındık büyüklüğünde yine aynı göğsümde ama aynı yer mi tam hatırlamıyorum. İki gündür sıcak kompres yapıyorum. Sürekli süt sağıyorum belki süttendir diye ama bir değişiklik yok. Birde iki gündür farkettiğimden beri sürekli oynadığım için galiba baya ağrıyor o taraf. İki gün sonraya genel cerrahiye randevu aldım ama içim içimi yiyor
Çok büyük olasılıkla sütten olmuştur diye düşünüyorum. Boşaltır genel cerrah iğneyle. Ama yine de randevu almakla çok iyi yapmışsınız. Gösterilmesi lazım doktora böyle şeylerin. Kötü bir şey değilse bile size ağrı yapardı boş yere sürekli.

İnanın şuan ağrıyı asla düşünmüyorum. Aklıma neler geliyor neler. Farketmeyene kadar olmayan ağrım şimdi sanki ağrıyor. Piskolojik biliyorum ama korkuyor insan

Benim hamilelikten önce olmuştu elime kitleler geldi ultrasonda ufak tefek kist dendi. Doğumdan sonra ağrı yapmıştı korkmuştum tekrar ultrasona girdim gene ayniseyi soylediler belki öyle biseydir endişelenmeyin hemen. Herkese olabilir zararsız demişti doktor.

İnanın şuan ağrıyı asla düşünmüyorum. Aklıma neler geliyor neler. Farketmeyene kadar olmayan ağrım şimdi sanki ağrıyor. Piskolojik biliyorum ama korkuyor insan
Yok yok yeni doğum yapmışsınız emzirme dönemindesiniz sayısız tahlil tetkik yapılmıştır şu ana kadar şüpheli bir şeyler olsa birileri sinyal verirdi korkutmayın kendinizi hiç 🌸 Dün daha bir yayın izledim mastitle falan ilgili, kadınların kendi kendine boşaltamadığı meme kistleri çok yaygındır ve hiçbir yöntem işe yaramıyorsa doktora gidilip hekim tarafından boşaltılmalıdır diyordu. Tedbiren yine patolojiye gider de kötü bir sonuç gelmez inşallah oradan endişelenmeyin 🙏🌸

X