- 22 Aralık 2023
- 622
- 696
- 28
- Konu Sahibi Pisipatisii
Anneler bir sorunum daha var. Emzirirken göğüs acısı çekiyorum. Şöyle anlatayım. Areolam bayağı büyük. Göğsümün renkli kısmı yani çap olarak. Göğüs ucunun çıktığı yer ve o kahverengi bölgenin arası çizgi çizgi olmuş beyaz yarık çizgi ama böyle yarık derken yara çizgisi değil. Ayrık çizgi. O Çizgiler bebek emmeye başladığı an aşırı acı veriyor.
Sadece ucunu mu aldığı içindir bilmem.
Lansinoh krem var ama onu da sürekli kullanamıyorum emzirmeden sonra kullanıyorum ama sütyen de takmıyorum evdeyken. Bebek hemen emmek istediği için. 5 10 dk kremli durması zaten tedavi etmiyor.
Daha önce gümüş kapak vs kullanmadım nasıl kullanıldığını da bilmiyorum. Aşırı aşırı hassasiyet var göğüs uçlarımda. Bi çözümü olan var mı
Sadece ucunu mu aldığı içindir bilmem.
Lansinoh krem var ama onu da sürekli kullanamıyorum emzirmeden sonra kullanıyorum ama sütyen de takmıyorum evdeyken. Bebek hemen emmek istediği için. 5 10 dk kremli durması zaten tedavi etmiyor.
Daha önce gümüş kapak vs kullanmadım nasıl kullanıldığını da bilmiyorum. Aşırı aşırı hassasiyet var göğüs uçlarımda. Bi çözümü olan var mı