Emzirirken kolajen kullanılır mı ?

Nedesemolmuyor1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
2.943
1.460
32
Üç ayrı doktora sordum kullanabilirsin dedi internette de emzirirken kolajen kullanılmasında sakınca yok yazıyor ama instagramda bir doktor bu konuda kesin bir araştırma sonucu olmadığını bu yüzden önermediğini paylaşmış yine de ya sütten geçerse ileriye yönelik fazla yükleme gibi bişey olursa diye tereddüt ediyorum bu konuda bilgisi olan var mı

Ben oğlumu emzirirken kollajen popülerdi ben de yeni öğrenmiştim ama emzirme döneminde kullanılmıyor diye kullanmadım. Kısık ateşte kemikli et pişirin suyunu için kollajen deposu. Ben sonrasında kullandım hiçbir fark göremedim. 3 ay kullanın ondan sonra diyorlar ama o kadar kullanmadım.

Benim doktorum kullanabilirsin demişti. Dr’ma güvenirim bilinen başarılı bir doktordur/

Kolajen ile kemikli et suyu arasında mı fark görmedin

3 ayrı doktora inanmamak da tuhaf. Ama sosyal medya fenomeni bir doktora inanmak daha mantıklı. Kullanma.

Sanırım toz olan daha etkiliymiş bi de birlikte c vit çinko falan da olması gerekiyormuş daha çok etki olması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…